Üdv Néktek!
Köszönöm a gratulációkat. Két évig megint nyugtom lesz, a könyvek elfoglalják méltó helyüket a polcon. Bár szakmailag a teszten viszonylag könnyen túljutottam a szimulátornál egy kissé leizzadtam amikor megláttam mit sorsolt ki a számítógép, bár a gombot Nekem kellett megnyomni. Akkor most már a motorozás felé tudok fordulni újra.
Én pár hete amikor +10-12°C volt mentem egyet ! Ha +10°C felett van én megyek majd szólj! De ma reggel Nyirád után -11,5°C -ot mutatott a kocsiban a hőmérő... Úgyhogy meg kocsiba ülni sincs kedvem nemhogy motorra...
Jó reggelt mindenkinek!
Ma 10-re megyek , a gyomrom akkora mint egy rizsszem. Most még lenyomok egy tesztsorozatot a neten aztán lesz ami lesz. Este megírom hogy sikerült-e. Azért érdekes hogy ennyi év elteltével is félve megyek vizsgázni, de megnyugtató az hogy már csak hatszor kell, persze ha megérem meg lesz vasút addig a környéken.
Köszönöm a gratulációkat. Két évig megint nyugtom lesz, a könyvek elfoglalják méltó helyüket a polcon. Bár szakmailag a teszten viszonylag könnyen túljutottam a szimulátornál egy kissé leizzadtam amikor megláttam mit sorsolt ki a számítógép, bár a gombot Nekem kellett megnyomni. Akkor most már a motorozás felé tudok fordulni újra.