Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Néktek!
Köszönöm a gratulációkat. Két évig megint nyugtom lesz, a könyvek elfoglalják méltó helyüket a polcon. Bár szakmailag a teszten viszonylag könnyen túljutottam a szimulátornál egy kissé leizzadtam amikor megláttam mit sorsolt ki a számítógép, bár a gombot Nekem kellett megnyomni. Akkor most már a motorozás felé tudok fordulni újra.
Gratula a sikeres vizsgádhoz!
De az Fahrenheit fok nem?
örömmel közlöm minden társsal hogy CSIBEWER mostantól szabad ember-megvan a vizsgaL!gratulálunk.
Az már égés
cserélj hőmérséklet jeladót... nekem -37.0-n áll
Laci! Vegyél fel MSNre!
Én pár hete amikor +10-12°C volt mentem egyet ! Ha +10°C felett van én megyek majd szólj! De ma reggel Nyirád után -11,5°C -ot mutatott a kocsiban a hőmérő... Úgyhogy meg kocsiba ülni sincs kedvem nemhogy motorra...
sok szerencsét!
Jó reggelt mindenkinek!
Ma 10-re megyek , a gyomrom akkora mint egy rizsszem. Most még lenyomok egy tesztsorozatot a neten aztán lesz ami lesz. Este megírom hogy sikerült-e. Azért érdekes hogy ennyi év elteltével is félve megyek vizsgázni, de megnyugtató az hogy már csak hatszor kell, persze ha megérem meg lesz vasút addig a környéken.
Hy, 15 foknál beszállok én is
Csibewer,sikerült az a vizsga?
Ne árulj el mert kikapok de jövő hétre mondja már a jó időt akkor mehettünk bármerre
mennék én, ha lenne mivel
oks de ha 15fok lesz és jönnek a kifogások akkor megmondlak:D
Ilyen hidegbe?
Sok Köcsög Zalai mivan mindenki punnyad? senkise jegesmedve annyira hogy baszasson velem egyet?
Szólj milyet... most én veszek olyat, mint Te és nem fordítva
Idén nem leszünk mert tervezek egy fasza ruhát valamikor május körben
Laci idén is tesók leszünk, vagy szerzel egy új dzsekit?
Köszi a pontozást srácok Hamarosan gurulunk
A teve után picit fura lehet a motor :dhttp://www.gumicsizma.hu/view_...
Szerdán ültem utoljára a mocin,és hogy öszinte legyek már jelentkeztek az elvonási tünetek
és én mit szóljak?