Képzeld mentem vele és qrvára nem vagyok boldog,nem az igazi a hang,ezért szinte 100%, hogy a furulya ugrik a dobból.
Mikor lesz a vásárlás? Idő van lassan.
Jimmy ,én láttam is egy nagy füst felhőt onnan Pacsa felől akkor ezek szerint te kreáltad.
Jóestét!Na elkészült a ZX picinyem!Ugyhogy kis bejáratás és ha megjött a 30 fok-irány a Tiszató,mehetünk!Kapcsolat ott már alakul ,egy pszichiátrián szállás-kaja megoldható-tótól 10 km re.Legalább mindjárt helyen is leszünk!javascript:smile(document.frmmsg.body,'01
');document.frmmsg.body.focus()
Csibewer motorjára talán majd kerül elem addig!
Jelentem beiindítottam, -ami majdnem kisebb várostüzet okozott,de erről nem beszélünk - melegítettem is akkor már,naná nem bírtam ki,hogy ne menjek 1-2 kört Majdnem "rábukkantam" egy bukkanóra,ami még ősszel nem ott drifteltem is egyet.
KisKar! Tudom nem fogsz örülni,de a Sasa is ment vele Csak azért engedtem,tudja meg mi is a motor!
Szeva nekem is ki van vonva de attól még motorozok igy is ,de ne állj meg mert a műszaki érvényesség is ott van a hátsó lapon szóval buktam akkor inkább ne tegyél fel rendszámot
kivan vonva ideiglenesen a paripám a forgalomból, Közlekedik valaki így? 1-2 hétvégi gurulást akartam megejteni. Nézik a forgalmi hátulját a hivatalos közegek? vagy rendszámot a polcra inkább?
Rájding hogy tetszett a nindzsa?