Kékszúnyog én betesztelném veled hogy megyek mögötted és mit hallani de úgyis csak az enyémet lehetne! Te is csak azt hallanád!
Esetleg bringával elkísérlek!
Én is,mert kihúzom a belit most
Komolyra fordítva,nem rossz,de én azt gondoltam, hogy hangosabb,mélyebb hangja lesz. Bár magam mögött nem megyek ugyebár nem hallom.
Na majd kíváncsi leszek, hogy idén is úgy könyörögsz-e Az Ezredesért, mint tavaly...?! Ha kész lesz, motorozhatsz vele! Idén még Te sem ültél motoron...
Szeva!
A kesztyű új fejlesztés
Hát nem indult könnyen.Leengedtem ősszel a benzint a karbikból és nehezen szíítta fel.De utána ,mikor már feltelt,nem volt gond.
Tegnap elvittem Tapolcára a Lakamotohoz(égés tudom hondához vinni ) de jól szerelnek és jó áron is! Szóval jövő héten összeáll a gép és talán hibátlan lesz Ápr. első hétvégéjén már talizhatunk is a fórumtagokkal és motorosokkal (Kawasaki) is!
Selyem örült ám Füléig ért a mosoly,mikor mondtam Neki "mehetsz ám Te MOTORRAL" !
Idén még sajnos nem motoroztam, csak wakasakiztam Nagyon hasonló a két érzés, de nem ugyanaz sajnos
A többit majd személyesen, amikor összefutunk egy gurulásra. - Direkt nem motorozást mondtam, mert azt Wakával nem lehet
Macskajancsi érezted az "őserőt"? Elmondhatod hogy te idén már MOTOROZTÁL!
A zöldparadicskával mi a helyzet? Küldöd a VIP törzsvásárlói kártyámat?
Kék nem lenne rossz! Amúgy tényleg nem teccik annyira a hangja? Ha már eltűnt róla az a rusnya borítás, akkor nálam már nyerő! Azzal nem bírtam megbékélni!
A macskásgyerek önszántából vitte vissza nindzsát, nem kellett sem lerúgni róla, sem lelőni
Egyébként nagyon jó kis gépet kreáltak a Wakasakinál, már-már azt érzi az ember, hogy motoron ül
http://www.warehouseshop.extra...
Merre szoktál mozgolódni?
Esetleg bringával elkísérlek!
Komolyra fordítva,nem rossz,de én azt gondoltam, hogy hangosabb,mélyebb hangja lesz. Bár magam mögött nem megyek ugyebár nem hallom.
Kíváncsi vagyok a zümmögőd hangjára
A kesztyű új fejlesztés
Hát nem indult könnyen.Leengedtem ősszel a benzint a karbikból és nehezen szíítta fel.De utána ,mikor már feltelt,nem volt gond.
Tegnap elvittem Tapolcára a Lakamotohoz(égés tudom hondához vinni ) de jól szerelnek és jó áron is! Szóval jövő héten összeáll a gép és talán hibátlan lesz Ápr. első hétvégéjén már talizhatunk is a fórumtagokkal és motorosokkal (Kawasaki) is!
Selyem örült ám Füléig ért a mosoly,mikor mondtam Neki "mehetsz ám Te MOTORRAL" !
Vagy csak én dolgozok ilyen sokáig?
mondjuk az enyémnek azzal is van hangja, de nélküle...
A többit majd személyesen, amikor összefutunk egy gurulásra. - Direkt nem motorozást mondtam, mert azt Wakával nem lehet
A zöldparadicskával mi a helyzet? Küldöd a VIP törzsvásárlói kártyámat?
Kék nem lenne rossz! Amúgy tényleg nem teccik annyira a hangja? Ha már eltűnt róla az a rusnya borítás, akkor nálam már nyerő! Azzal nem bírtam megbékélni!
Egyébként nagyon jó kis gépet kreáltak a Wakasakinál, már-már azt érzi az ember, hogy motoron ül
Nagy a mehetnékem nekem is napról napra nagyobb!
Fura hogy nem úgy megy a füstölő ahogy kellene!
30/5542872 a számom