Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ezért nem akartam beajánlani magam...
Wáó még működik a tset!
Jól van,az remek lenne
Fingom sincs mikor hogyan...
Merre szoktál mozgolódni?
Kékszúnyog én betesztelném veled hogy megyek mögötted és mit hallani de úgyis csak az enyémet lehetne! Te is csak azt hallanád!
Esetleg bringával elkísérlek!
Én is,mert kihúzom a belit most
Komolyra fordítva,nem rossz,de én azt gondoltam, hogy hangosabb,mélyebb hangja lesz. Bár magam mögött nem megyek ugyebár nem hallom.
Jó volt menni egyet!
Kíváncsi vagyok a zümmögőd hangjára
Nah,az jó,alakul a gép tehát.
Csak azért kértem Tőled,nehogy megsértődj,hogy senki sem kéri el 1 körre a yahamát..
Na majd kíváncsi leszek, hogy idén is úgy könyörögsz-e Az Ezredesért, mint tavaly...?! Ha kész lesz, motorozhatsz vele! Idén még Te sem ültél motoron...
Szeva!
A kesztyű új fejlesztés
Hát nem indult könnyen.Leengedtem ősszel a benzint a karbikból és nehezen szíítta fel.De utána ,mikor már feltelt,nem volt gond.
Tegnap elvittem Tapolcára a Lakamotohoz(égés tudom hondához vinni ) de jól szerelnek és jó áron is! Szóval jövő héten összeáll a gép és talán hibátlan lesz Ápr. első hétvégéjén már talizhatunk is a fórumtagokkal és motorosokkal (Kawasaki) is!
Selyem örült ám Füléig ért a mosoly,mikor mondtam Neki "mehetsz ám Te MOTORRAL" !
Máá alszatok?
Vagy csak én dolgozok ilyen sokáig?
Na majd csörögj ha elvinnéd
Jocee, a CD és a DVD meg van írva! Mikor adjam oda?
mondtam én hogy nem kő' az bele! :)
mondjuk az enyémnek azzal is van hangja, de nélküle...
Idén még sajnos nem motoroztam, csak wakasakiztam Nagyon hasonló a két érzés, de nem ugyanaz sajnos
A többit majd személyesen, amikor összefutunk egy gurulásra. - Direkt nem motorozást mondtam, mert azt Wakával nem lehet
Macskajancsi érezted az "őserőt"? Elmondhatod hogy te idén már MOTOROZTÁL!
A zöldparadicskával mi a helyzet? Küldöd a VIP törzsvásárlói kártyámat?

Kék nem lenne rossz! Amúgy tényleg nem teccik annyira a hangja? Ha már eltűnt róla az a rusnya borítás, akkor nálam már nyerő! Azzal nem bírtam megbékélni!
írni sem tudok
Kisakar, megbeszéljük,valamikor gurulhatunk is egyet.
A macskásgyerek önszántából vitte vissza nindzsát, nem kellett sem lerúgni róla, sem lelőni
Egyébként nagyon jó kis gépet kreáltak a Wakasakinál, már-már azt érzi az ember, hogy motoron ül
Megy valaki valamikor Lujziba Grazba?
Május eleje konkrétan a seggrakéta beszerzés idő pontja!
Nagy a mehetnékem nekem is napról napra nagyobb!

Fura hogy nem úgy megy a füstölő ahogy kellene!
Ma 2-3 körül vankedve valakinek gurulni velem egy lightosat?

30/5542872 a számom