Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ott is van kiadás bőven Laci
Azt hiszem én maradok a bőrgatyónál,nincs keret még külön rucira.
Oldalt fűzős bőrnaci+bőr dzseki és ennyi.
Tavasz az gáz venni akarok egy Berik ruhát ,kell veni gumit ,szervízelni a motort és nem ártana egy fasza dob egy RS5 végre
Az jo kis pénz
Amit ilyenkor meg sporolsz azt mind rátudod költeni tavaszal.
Okos megoldás az bizti
Csak a biztosítást lehet megspórolni a sulyadót sajnos nem
Hát elég sokat lehet spórolni.nekem 5x2300(bizt) plusz 3hónap teljesítményadó . kb12-14e ft az meg azér 1 motorolaj csere,meg fékolaj csere
Szerintem a 2300 se sok,ha azt veszed az idő alatt amig ki van vonva mennyit sporolsz.Nem kell fizetgetni ezt+azt.Nem?
Lehet hogy ha van ismerősöm akkor 1800? ha nincs akkor több?
Meg aztán nem is tudnám kivonatni,nem rendszámos
De a nagy generálba én is belefutok,csak hetek kérdése és vihetem a Zaziékhoz
Akkor ezt nem értem!Kinek 1800 és kinek 2300? Megkérdezték meddig akarom kivonni.Mondom legyen április 1 Had bolonduljak meg egy frankót majd Sorba állni most sem kellett
Neken 1800 Ft volt a kivonás és 6 hónapra lett kivonva a motor, tehát nem kell mégegyszer az Okmányirodában sorba állni hanem saját magát forgalombahelyezi a motor
Jó is az Csak én ilyenkor próbálok gyűjteni kis lóvét a szükséges cuccokra.
Én nem vonatom ki
Télen is járok vele
Sziasztok!
Vki kérdezte itt asszem a forgalomból kivonást
Na ,én ma kivonattam.2300Ft és bármennyi időre ki lehet vonni,max fél év,de utána lehet hosszabbítani!Tehát akár 1 hónapra is lehet Bolondok napját választottam,mégis legyek stílusos már
Sziasztok. Jó idő volt ma és gurultam egy kört.De jóóó vóóóólt!
Hem tom mé hem
Helentem faszán nem jó a chat
Mentem ma egy kört
Sok 4kerekű nézet mi ez a sikítás mögötte,azt hitték már vége a szezonnak
...zxr 750
Ez szivás,elfolyt a hűtőviz a motorombol...
Azt mondják lehet ott 185 öt is menni csak rá kell érezni és nem 10 krt kell menni hanem sokat bár én 152 nél még nem mentem többet