elöször egy kb 2mm volt.Meg probáltam nagy kétségbe esésem közepette behegeszteni trafóval.kapásbol lett még rajta plusszba 2 ,de azok is kb 2mm nagyságuak lettek.
Azt nem tudtam hogy oldja
Nem ismerek senkit aki meg tudná csinálni,csak a Zazit.De őt most műtötték és nem dolgoznak csak valamikor januárba. Na akkor most mi a tökömet csináljak? A motorhoz vagyok kötve,azaz nincs más .
Teeeee,nem olvastad el amit irtam? Az a LOCTITE amit leirtam az két komponensű fém ragasztó:DDD Azt láttam már milyen ha megköt. Rohadt kemény szűrke valami,és ha jol elmékszem 24-óra a kötési idő
A pillanatragasztó nem állásába keményedik meg, hanem a két anyag összenyomásának hatására olyan vékony rétegben foglal helyet a két anyag között hogy úgy tud faszán megragadni, szóval nem tuti hogy csak odalökve jó is lesz, bár a fene tudja, elképzelhető, egy próbát megér. Én kívülről valamit felragasztanék rá, mondjuk egy vékony lemezt (egy kis körátmérővel, jó hajlékonyt mondjuk 1mm-es alulemezt, jó erősen nyomva).
Be hegesztetném de a Zazit meg műtötték és csak januárban kezdenek dolgozni. Rágó? Nem rossz gondolat,bíztam benned:D
Azt mondta a Zazi hogy a LOCTITE két komponensű fémragasztoval kenjem be,az eltömiti a lukat és tart is. Aztán majd ha kezd dolgozni januárban akkor behegeszti,addig kibirja a ragaszto is. Szerinted?
Igaz még nem volt bajom ezzel a géppel .Szerinted nem lene jobb egy uj tank rá?
Nem ismerek senkit aki meg tudná csinálni,csak a Zazit.De őt most műtötték és nem dolgoznak csak valamikor januárba. Na akkor most mi a tökömet csináljak? A motorhoz vagyok kötve,azaz nincs más .
Na csőváz,meg kenem az asszony nehogy nyikorogjon:DDDDD
-----------------------------------
POGITITE a ragacs!
Pogi igen hallgat, tuti most csapja rá a likra az anyagot!
Keresek Honda nsr 50-esre jó állapotú benzintankot,de ezt mind izibe mert nagyon sürgős! Ezen a számon elérhető vagyok:06 30/834-8425 köszi
De ha jol belegondolok tényleg nem láttam még gyereket szétesni:DD
Tényleg verd rá!
Annál jobb ragasztó nincs :D Láttál már gyereket szétesni?
Azt mondta a Zazi hogy a LOCTITE két komponensű fémragasztoval kenjem be,az eltömiti a lukat és tart is. Aztán majd ha kezd dolgozni januárban akkor behegeszti,addig kibirja a ragaszto is. Szerinted?