Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem még garó is van rajta, ezek 3 éves garósak ha jól tom.
hmmm... Ezen még nem gondolkodtam. Ez fájni fog nekem, mert 21 körül vettem :D. 8000 pénzecskét megér neked?
Most beszéltem vele,sajna eladta. 70-ezer pénzért és vett rajta egy kenut. Ez tiszta kuka,még uszni sem tud! Amugy én Pethőhenyén lakok,de ha a srácot kérdezted ő Zegen. Na mond,mennyi pénz az a vinyó?
Hali.
Menyiért vállalsz el egy tejes pancsi festést?(sárhányók, tank aksidoboz, első villa)
Milyen winyó kell? Van egy IDE-s 160-as Samsungom. Patika, semmi baja, csak nagyobb Sata-s kéne helyette.
Hol lakik Pogi? Engem is érdekelne még másfajta pancsesz!
Hát félretettem volna, azaz lebontottam volna, de első emelő nélkül nem akartam nekiállni. Jövő héten jönnek a cuccok:
led irányjelző 4db, adapterekkel, relével, rendszámtartó Protech, szivargyújtó, Sebesség fokozat kijelző, előfeszítés állító LSL. Sajna jövő hétvégén meló, de nekiállok bontani és ezeket felszerelgetni. Sebfokozat kijelzőnek és a szivargyújtónak saját tartó konzolt szeretnék, légszűrőt megnézem, tavaszra K&N megy bele, sportdob, meg kap egy LSL korm gátlót, és mehet a túrázgatás :XD
Az egyik haveromnak van Pancsija,és már szerintem évek óta nem ment vele.Meg kérdezzem hogy eladja-é?
Jó is lett,és én is csinálok majd.Csak még vasat kell hoznom,flex+hegesztőm van. Huuuu bacca meg ,holnap mehetek a bolhára vinyót venni
Oksa. Hát felcsigáztad a fantáziám, régen volt egy 125-ös patika ETZ-m, imádtam, Kisstom mesélni tudna róla. Most nézegetem a hasznaltauto.hu-n a 250-eseket, hát azt hiszem benevezek egyre a télen :XD. Egye fene ráér a sportdob vagy a kormánygátló az RR-re :DDDD. Rágódok egy kicsit...
Szép munka!
Vassal mi a helyzet eltetted télre Te is?
Köszi Pogi! Büszke is vagyok rá :DDD. Tőlem ilyet :XD
Király lett az emelöd Jocee
Gratula
Ok, rendben van. Azért írok egy mobil számot biztos ami biztos:06 20-325-3480 Horváth Tamás
Átgondolom és 1-2 napon belül itt jelzek.
Zalaegerszegen van a vas. Hát ez egy szépen rendbe rakott gép, festő fényezte, szeretve volt. Nézve a mai árakat, motorhibás,70ezer pénzre gondoltam, ennyiért venni is tudnék egy olyan Pancsit ami nem csak rozsda.
Na bassza meg! Ez nem az én napom! Végre tekerek egy jot ebbe a szép napsütésbe,és most este amikor beakarom kapcsolni a számitógépet mindennek vége. Elszált benne az egyik 20GB-os vinyó amin az összes kép rajta volt,a családi képek a motorrol a képek,sőt még az a pár emelőről készült kép amit innen szedtem le mintának.Bassza meg,most bebasztam a kandallóba had melegedjen az a k...vinyó
Helyileg honnan vagy? Ha elfogadható az ár, minden érdekel.
Hát nekem Cirka 100ezerbe van az ETZ. Nagyon szép állapotban van, csak sajnos a főtengelye ami az eredeti gyári volt, megadta magát. Abból a végéből amin a kuplung van letört kb egy 2cm-es darab. Olyan szépen mintha vágták volna, én ilyet még nem láttam. Anyagfáradás, vagy mifene. Úghogy sajnos azt cserélni kell. Mennyiért adnám? Nem tudom nem gondolkodtam rajta. Mindenképpen Pancsit szeretnék helyette, régi álmom egy T5-ös.
Ha komolyan érdekel az ETZ, akkor elgondolkodom az árán.
ETZ érdekelne, lehet. Azt mennyiért adod el?
Amikor elkészül az enyém (elméletileg tavasz) akkor lesz eladó a kisfékdobos pancsim. Amit csinálok az egy 64-es nagyfékdobos. Kisstomnak már elígértem, én picit többért mint 2X20.000 vettem, azon is adom el. Első nekifutáskor ezt is szerettem volna gyárira megcsinálni, de több mint 350.000 egy patika felújítás, úgyhogy más lesz a 2. ha már ennyibe kerül, vagy ETZ vagy Csepel.
Hát gondolom akkor 20ezer magyar pénzért még nem válnál meg tőle:)
Vagy ha valakinek csereberélni lenne kedve. Van egy 1985-ös Etz 250- esem, teljesen fel van újítva még egykét extra is van benne(ülésfűtés, erősebb világítás, fényszórórelékkel biztosítva)
Az a szépséghibája hogy sajnos főtengelye hibás, cserére szorul jelenleg nem jár a motor, de egyben van. Papírja rendezve vannak. Zalaegerszegen van. Pannóniára elcserélném.
Te festetted?
Szép!

Picitomi, én tudok kettőt is :XD. Egyikre már rávertem 150-et, másik érintetlen fellelt, de Kisstom nagyon érdeklődik utána
Pancsit azt nem tudok pláne olcsón!
Bár itt a faluban van egy db de hogy eladó e azt nem tom!
Viszont csúnya pancsiból ilyet tudok csinálni! :))))
Hello!
Először inkább egy leharcolt komplett motorkerékpár érdekelne olyan 10-20ft ért, ha valaki hajlandó ennyiért megválni tőle, aztán utána biztosan alkatrészek is kellenének majd.