Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki.nem tudjátok véletlenül hol lehet venni felvarrókat?nem chopperesre gondolok.az annyi van mint a szemét.
Szia nagyon szép lesz gratulálok hozzá
Szia mindenki:) Tök jó idő volt ma,de amikor eltünik a nap kissé lehül a levegő. Ki merre tekergett ma?
Hali!
Igen csak érdeklődés szintjén kérdeztem ha majd sikerülne beszerezni egy példányt, hátha szűkségem lenne rá.
Most ezen dolgozom!
Full airbrush!
Mindent fújok!
K9-es fényezést ap a kicsike! :)
Picitomi 5597-es hozzászólás, kérdés hozzám szól?
tüptürüpp
Rendben. Várom a hivásod hogy mikor mehetek érte:D
Pogi:
Megtaláltam a winyó számláját. 2010. április 19-ig garanciás, de a számlán az egész gépem rajta van, úgyhogy azt nem fogom tudni odaadni, ha gáz van vele, szólsz!
na Go pia!
Rendben! Akkor egészségedre! én is beveszek egy felest ennek örömére
nincsmit, holnap jelentkezek, közbejött egy ivászat.
Én köszönöm hogy segítesz,és remélem hogy én is tudok neked majd segíteni valamiben.
10ért vettem ezt a gépet,hát már csak megér egy bazinagy vinyo 8-at! A mostani a C: az 20 GB-os,és a mobil reck-be szintén volt egy 20-as ami ma beszart
Gondoltam hogy occsó lesz. Sebaj, örülök hogy segíthetek. :D
Win XP,sp 3 ba
occsó a winyó?
Van szám kettő is!20-322 94 90 És 30-834 84 25 és köszönöm! Faxa srác vagyol
milyen oprendszeren fogod használni? Win 7-be fogom formázni.
adj egy számot és csörgök holnap, futkozok össze vissza a faluba haverokhoz a KGFB váltások miatt, 50 giga cucc van rajta, elrendezem ma.
Oh,akkor nem is vagy messze! Tudom persze hogy hol van Pacsa. Holnap? Ha mennék érte? Csak mondj egy idő pontot és viszem a 8pénzt a vinyóért
Pacsa. Tudod, onnan indultak a nyári túrák. Egyébként Kanizsán melózom. A winyó a tied, milyen sürgős? Le kéne mentenem az adatokat róla és kap egy teljes formázást.
Zeg-töl egy 10-esre,észak keleti irányba. Mé? Te hol laksz?
Hol van ahol laksz :D?
Akkor csak úgy,mint a gengszterek
Hol,és mikor? Vagy most menjek érte?