Eleinte nekem is stabil volt, de elég vékony a profil, és a csavarok csináltak maguknak helyet, és lett emiatt egy szép karc a lengővillámon :S. Így lehegesztettem direktbe :D
Én jól meghúztam a csavarokat ,önzárós anyákat adtak hozzá. Az enyém nem mozog bár csk tegnap este raktam fel rá a motort... majd az idő eldönti. Amúgy nekem az első emelő volt fura eddig amit láttam az mind kúpos végü volt ami a villaszárak alján levő kis lyukba ül bele! Ez meg két kis gumival bevont rúdon ül. De tök stabil!
a hátsóm nekem is olyan. Enyém elég instabil volt és volt a száraknak kimozgása az alsó illesztés miatt, megoldásként összehegesztettük a csöveket hogy ne tudjon elmozdulni.
Megválnék 1 éves i900-as Omnia-mtól, kihasználatlanság miatt.
Adok hozzá az árban:
- Mágneses övre akasztható tokot
- Gyári Samsung autós tartót navigáláshoz, töltővel
- Plusz akkumulátort
- Asztali USB-s állványt, melyen plusz akksi tölthető
- Kaptam hozzá vásárláskor Navi progit is, sosem néztem meg, sajátot használtam, de amit kaptam odaadom.
A kijelzőm cserélve volt, szervízben, még rajta a gyári védő fólia.
A masina karcmentes, 8GB-os belső memóriával. DXIA5-ös romot raktam rá a vásárlás után, azóta nem bántottam.
Így egyben szeretném eladni 90.000 Ft körül minden tartozékával, hisz azokkal nem tudok mit kezdeni utána.
Érdeklődni lehet: joceehunt@freemail.hu
Ja ezt én sem értem sokan mondják hogy a motorozás jobb mint a sex! Én imádok motorozni ,tényleg imádok de a sexhez azért nem fogható! A sex a legjobb!
http://www.sportmotor.hu/motor...