Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tornyinak:)
Te...ez sose fárad el?
Valaki dobja ki a linket,nemtudok belépni a chat-be.
köszi
Fuss kuszi fuss !
Szép estét mindenkinek!
Hát ha nekem is kilazul akkor meghegeszetm én is!
Eleinte nekem is stabil volt, de elég vékony a profil, és a csavarok csináltak maguknak helyet, és lett emiatt egy szép karc a lengővillámon :S. Így lehegesztettem direktbe :D
Én jól meghúztam a csavarokat ,önzárós anyákat adtak hozzá. Az enyém nem mozog bár csk tegnap este raktam fel rá a motort... majd az idő eldönti. Amúgy nekem az első emelő volt fura eddig amit láttam az mind kúpos végü volt ami a villaszárak alján levő kis lyukba ül bele! Ez meg két kis gumival bevont rúdon ül. De tök stabil!
a hátsóm nekem is olyan. Enyém elég instabil volt és volt a száraknak kimozgása az alsó illesztés miatt, megoldásként összehegesztettük a csöveket hogy ne tudjon elmozdulni.
Amúgy a 223.oldalon van!
A netről rendeltem. Raktam fel már képet:5545,5546,5547...
Képek? Honnan jöttek? Mennyiért?
Na megjöttek az emelők! Barók ,masszívak és elég kidolgozottak is...
Igen Jocee és még egyszer köszönöm szépen! Most megint jó a gépem.
Pogi! Winyót beaktíváltad? Remélem minden ok!
Hali all!

Ha valaki teló vásárlás előtt állna:

Megválnék 1 éves i900-as Omnia-mtól, kihasználatlanság miatt.
Adok hozzá az árban:
- Mágneses övre akasztható tokot
- Gyári Samsung autós tartót navigáláshoz, töltővel
- Plusz akkumulátort
- Asztali USB-s állványt, melyen plusz akksi tölthető
- Kaptam hozzá vásárláskor Navi progit is, sosem néztem meg, sajátot használtam, de amit kaptam odaadom.

A kijelzőm cserélve volt, szervízben, még rajta a gyári védő fólia.
A masina karcmentes, 8GB-os belső memóriával. DXIA5-ös romot raktam rá a vásárlás után, azóta nem bántottam.

Így egyben szeretném eladni 90.000 Ft körül minden tartozékával, hisz azokkal nem tudok mit kezdeni utána.
Érdeklődni lehet: joceehunt@freemail.hu

ÜDv,
Jocee
Én megyek! Remélem leszünk egy páran.....
Üdv Tornyi.
Mennék szívesen, de sajnos délután már dolgoznom kell. Mivel említetted azért lélekben ott leszek.
Üdv mindenkinek!

Holnap jön valaki az elhunyt motorosok megemlékezésére?
14.00-kor lesz Zalaegerszegen, a vasútállomás melletti motorosok kopjafánál!
Ja ezt én sem értem sokan mondják hogy a motorozás jobb mint a sex! Én imádok motorozni ,tényleg imádok de a sexhez azért nem fogható! A sex a legjobb!
Én már úgy vagyok ezzel mint a hitetlen Tamás, hiszem ha látom.
Azt a kijelentést szintén erősnek találtam. Azért nem cserélném fel egy motorozással az biztos.
Ez is igaz.