Hol a nyavajába találok én most egy tankot. Azt sem tudom hol érdemes keresni.Van valami tipped? Esetleg egy motor bontó itt a környéken? vagy most mit csináljak? katasztrófa ez a nap
Tankod nincs véletlenűl,hm?
Nekem azonnal kell egy tank ,emberek ha valaki tud egy 50-es nsr tankot ami nagyon jó állapotban van az azonnal szoljon nekem.
Úgy utálok busszal járni
Eladnám hőn szeretett frissen vásárolt, kipufogó gőzt még nem kapott Protech Rendszám tábla tartóm. Én 2005-ös 600RR-en használtam nem tudom mihez passzol mihez nem.
Új ára Lujziban: 70 euro
Én 16.000 Ft-ért adom!
Ok: Másikat nézek, rövidek az irányjelző száraim ezen, nem akarok "kókányolni".
Emailon lehet jelezni vagy itt!
Na jól,elhiszem neked Most gondold el ,reggel 5:10 kor leakarom venni a hűtősapkát (ami pont a tank alatt van 2 cm-re)
és hozzá ér a kézfejem a tank aljához,ujjhegyel piszkálom a kupakot és egyszercsak elkezd ömleni a benzin. Majd methaltam ilyedtemben. Most ott vigyorog a tank alján egy 2mm luk.
faxa nem?
Bammeg majdnem infarktusom volt,amikor folyt a hengerre a benzin.De elmentem vele dolgozni ,és mire odaértem 2liter maradt a tankba Most tanot kell vennem.
Ugye nem Te fohászkodtál az égiegnek ezért?
Láttad az én dobomat igaz? Kivűlről marad ugy ahogy van,de a belső része ilyen lessz mint ezen a képen.Muszály már csinálnom valamit mert az enyém nagyon televan mindenféle beleégett szutyokkal és nem tudom kitisztitani. ja nem is rr kipuff,cbr
Hát pogi, a mérnöki szakot sajnos nem sikerült elvégeznem fingom sincs, de ha az idődből kitellik, egy próbát megér. Honnan szedted le? Miért nem 1000RR-ét? De szerintem a gyári 600RR hanggal nem lennél elégedett...
No, jól van :D Akkor azt iszunk amit kend is szeret:D
De most lenne egy komoly kérdésem.Mégpedig az hogy leszedtem a 600rr kipufogo rajzát ,és mi lenne ha azt arányosan a motoromhoz képest meg csinálnám.Szerinted? jo lenne hozzá?
Az nem látszik a képen,legalább is én nem látom :D
De ugye nincs hari,már ugy unatkoztam és csak ugy meg maradt bennem hogy a 7végén víz csre lessz. mit szenvedtem hogy is tudnám elősegíteni ezt az egészet :DDDDDDD
Vagy dugj bele egy rágót, az a hidegbe jól megkeményedik
Fincsi a cinkelés ugye?
Nekem azonnal kell egy tank ,emberek ha valaki tud egy 50-es nsr tankot ami nagyon jó állapotban van az azonnal szoljon nekem.
Úgy utálok busszal járni
Eladnám hőn szeretett frissen vásárolt, kipufogó gőzt még nem kapott Protech Rendszám tábla tartóm. Én 2005-ös 600RR-en használtam nem tudom mihez passzol mihez nem.
Új ára Lujziban: 70 euro
Én 16.000 Ft-ért adom!
Ok: Másikat nézek, rövidek az irányjelző száraim ezen, nem akarok "kókányolni".
Emailon lehet jelezni vagy itt!
és hozzá ér a kézfejem a tank aljához,ujjhegyel piszkálom a kupakot és egyszercsak elkezd ömleni a benzin. Majd methaltam ilyedtemben. Most ott vigyorog a tank alján egy 2mm luk.
faxa nem?
Ugye nem Te fohászkodtál az égiegnek ezért?
Kibaszott jo ez a kocsi:D
Miért megy 2 féle nyíl?
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
Ezzel kívánok neked Pogikám Jó Éjszakát!
De most lenne egy komoly kérdésem.Mégpedig az hogy leszedtem a 600rr kipufogo rajzát ,és mi lenne ha azt arányosan a motoromhoz képest meg csinálnám.Szerinted? jo lenne hozzá?
De ugye nincs hari,már ugy unatkoztam és csak ugy meg maradt bennem hogy a 7végén víz csre lessz. mit szenvedtem hogy is tudnám elősegíteni ezt az egészet :DDDDDDD