Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe, én is bőrruhában voltam egy kocsiban, de nem tudom mi volt az :DD. A csimmát azért levettem,. nekem elég kényelmes volt, szerintem a Karcsi havernak is. Vízszintesre tekertem az első ülést egy takaró és fasza volt. Még bőrruhában is. Bár lehet ilyenkor jobb a kenguru bőr ... Puhább, jobban idomul...
Te Atya Úr Isten!
Szentgyörgyön olyan jó érzés volt, hogy végre ez lesz az idei utolsó és gyűjthetek a jövő évi szezonra, de egy ilyet nem lehet kihagyni! Szóval arra megyünk! Engem legjobban a bomba csajok érdekelnének a többi a tietek!
Na jó éjt! OFF. Holnap estére jövök! Photonic neked akkor írom az árat!

Más:
Hogy raksz be így linket, hogy te írod meg a címét?
én bőrben elaludtam a motor alatt, aztán jött Norbi haverom és mondta hogy van kocsi aludhatunk ott! fiat pandában bőrruhában ne aludjatok elég kényelmetlen!
Tényleg ti hol aludtatok? Én mata részegen bőrruhában a kocsira szavaztam, de nem bántam meg a sátor beázott amit kinéztem magamnak
Szia Ocsi-hogy vagy?
Cső ! Nagyon tutti volt jól éreztük,magunkat! Készen voltunk 10 órára azt se tudtuk milyen évet írunk! Ti megáztatok?
mizu Huligánok?
Jocee, Öcsi fasza volt a találkozó?
Kis Tom hülyeség most télre venni új gumit !Szereintem mindenki úgy beszél mindha full milliomos lenne! Nekem meg tette a használt gumi is és ha defektes meg csináltattam akkor is jó volt!És azért tudtam is vele menni mindig és dönteni is tudtam!De ráérsz majd márciusba gumit venni ezt meg csináltasd meg! Ez a véleményem!
Ma hallottam ahol dolgoztunk: hogy milyen lenne a jó CIGÁNY? Ha olyan lenne mint az Isten ,hogy egy van belőle de az sem látható
Nekem a gyári Bridgestone bt 015 9000km ment el de kb a gumi közepe lehet vagy 2mm szinte már elrobbant a gumi mikor le lett véve
Persze hogy csak óvatosan márt kezd hideg lenni az aszfalt főleg estefelé
Laci!
Azért csak óvatosan please!
Hello nekem most egy Michelin Pilot slick gumi van fent szerintem tökéletes ragad az aszfalthoz de egy kis eső és csúszik mint a fene amugy tökéletes a gumi nekem más többet nem is lesz rajta mint Michelin vágott slick
Photonic!
A gumi árát holnap tudom megmondani, a srác nincs otthon, nincs gépközelbe!
az jó kis út!Lehet meglepem magam születésnapora egy úttal
Őőőőő a döntögetés azért durva, csak a szél taszigál jobbra-balra kicsikét.
Pedig bbalázs úgy hallottam nem egy türelmes sofőr :DDD, és a gumin láthatólag döntögeti azt a gixert! Sőt már a púp is rákerült, nehogy visszafogja valami fehérnép :DDD.
FRANKÓ
Így van! A motor itt van, kinnt áll a szalon mellett, tanúsíthatom!
Nekem road attack van, 13000 km-t futott, mindjárt JoceeHunt tanusíthatja, hogy még van rajt futófelület. Ja a jutalékát nem számolom fel, na persze még az kéne.
Túrára Photonic regisztrálva!
Te sosem voltál semmivel elégedett
A túrára Photonic közlegény jelentkezik! Húúú ez béna volt!
A Contiról annyit hogy én a race változattal sem vagyok megelégedve! A Sporton fel nem merném tenni! a Power-ről meg annyit hogy esőbe fasza a simával kb 6-7000et mentem el és pályán is tök rendben volt ,oké bekékült egy kicsit de abszolut stabil volt végig! azt csak ajánlani tudom! Én is vissza fogok rá térni amint elkopattam a jelenlegit! nem olcsó nem mondom de nagyon fasza! Utcára tökéletes! Ha 2CT set válsztod akkor meg simán elmész vele 10000Km-t! És még valami azt javaslom hogy előre vegyél simát és hátulra a két komponensüt! Az első így is simán kibír két hátsót! Viszont tutibb a fékezéskor!