Néztem amúgy gumit, de minél jobban belefolyok annál inkább elbizonytalanodok Ha tudsz valamit örömmel venném, vagy lehet neten rendelek... Talán olcsóbb! Mondjuk néztem Egy Bridgestone-t, 58ezeréet párba, asszem 2007-es gyártású ezért ennyi
Ha belefér az idei keretbe akkor mindenképpen csere. De a pöcs megsegít és tudsz még menni pár karikát idén :DDD.
Igen jól bírja. Tudom nagy a szám amíg el nem puffan. De nem fog. Sugárzom a pozitívságot :D
Pedig azt hallottam, olvastam, hogy "pöccsel" nem ajánlatos 130- fölé menni. Ahhoz képest akkor frankón bírja Bár tudod milyen pocsék a hátsóm, szerintem lecserélem, de akkor már párba kellene cserélnem,mi?
Ejj te kis Nunivadász, már megint erdőn jártál? Mondtam én hogy ne motoroztasd a csajszikat!
Akkor vége neked a szezonnak vagy rendeljük a gummert? Sikíts, tudok jó áron!
Belga barátom itt fog lakni Zalakaroson a nyári hónapokban - Honda 600RR-es pályamotorja van - ehhez keres JÓ Honda szervízzel is foglalkozó kereskedést a közelben. Ha vki tud segíteni várom a címeket!
Nézz ki milyet akarsz, vagy mond meg mekkora kell és holnap mondom az árakat! Sose fogadsz szót!
Igen jól bírja. Tudom nagy a szám amíg el nem puffan. De nem fog. Sugárzom a pozitívságot :D
Akkor vége neked a szezonnak vagy rendeljük a gummert? Sikíts, tudok jó áron!
Poroszkálásra talán megfelel a javítás, egyéb más esetben csere!