Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első Michelin Pilot, a második BRIDGESTONE BT 002RS, a harmadik meg a Continental Sportattack
Igazából ez a 3 gumi közül valamelyik! A Continentál talán leginkább! 180/55 R17 Előre 120/70 R17
Fogadj szót!
Nézz ki milyet akarsz, vagy mond meg mekkora kell és holnap mondom az árakat! Sose fogadsz szót!
Néztem amúgy gumit, de minél jobban belefolyok annál inkább elbizonytalanodok Ha tudsz valamit örömmel venném, vagy lehet neten rendelek... Talán olcsóbb! Mondjuk néztem Egy Bridgestone-t, 58ezeréet párba, asszem 2007-es gyártású ezért ennyi
Különben is, te nem hogy 130 fölé, még 100 fölé is úgy kell imádkozni
Ha belefér az idei keretbe akkor mindenképpen csere. De a pöcs megsegít és tudsz még menni pár karikát idén :DDD.
Igen jól bírja. Tudom nagy a szám amíg el nem puffan. De nem fog. Sugárzom a pozitívságot :D
Pedig azt hallottam, olvastam, hogy "pöccsel" nem ajánlatos 130- fölé menni. Ahhoz képest akkor frankón bírja Bár tudod milyen pocsék a hátsóm, szerintem lecserélem, de akkor már párba kellene cserélnem,mi?
Kisstomm, hívd fel a Balázst, az én hátsógumimba is Pöcs van egyébként!
Ejj te kis Nunivadász, már megint erdőn jártál? Mondtam én hogy ne motoroztasd a csajszikat!
Akkor vége neked a szezonnak vagy rendeljük a gummert? Sikíts, tudok jó áron!
Nem semmi döntések! Minden elismerésem nekik
Pár kép hogy lehet dönteni egy Supermotot
Szép estét motorosok
Köszi szépen, féltem hogy csere lesz a vége, de jogos
Ha rám halgatsz akkor csak a LAKAMOTO tapolcán
Belga barátom itt fog lakni Zalakaroson a nyári hónapokban - Honda 600RR-es pályamotorja van - ehhez keres JÓ Honda szervízzel is foglalkozó kereskedést a közelben. Ha vki tud segíteni várom a címeket!
Üdv!
Poroszkálásra talán megfelel a javítás, egyéb más esetben csere!
Nem tud véletlen valaki megoldást defektre , vagy cserés a dolog? Sikerült a hátsó kerékbe egy 4centis facsavart begyűjteni
Kicsit ugyan megkésve válaszolok , de Én is itt vagyok.
Johnny mit tudunk ebbe segíteni?
Valaki van Kustánszeg környékéről? Unalmas egyedül crossozni...
Segitség! Honda Motoros outlets szomszédos Zalakaros(uj motoros Belgium barát jon ) Kös
Jah... Bocsika! Megöl a technika
KissTomm légyszi a "Válasz Erre" gombra kattintva írj, mert fingunk sincs kinek akarod :D
Jól hangzik