Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És Riding nem találta fel magát ebben a helyzetben ?
Bizony. Eszméletlenül csokis fagyi! Külön papírtörlő kell hozzá,mert megfogja a nyelvedet,a szádat,mindenedet. De eszméletlen finom!
Fekete Péter?
Ő Karamell & Fekete Péter, Én pedig Eszterházy dió & Fekete Péter. Fincsi volt....és rengeteg motoros.
Milyet nyaltatok?
Most értem haza. Elgurultunk Ridingel fagyizni.
Jé! Egy Vicky! Mizu ?
Jó napokat kívánok.
Azért még a többieket is meghallgatjuk, hátha ....
Lac, jövő héten lemegyek, és megdumáljuk amiről érdeklődtem!
Köszi Hondalaci
Döntögetve döngetni? Nem lehet rossz
Igazából mindent szeretnék
mán vagyok...
Lac, miért nem mocizol mostanában?
Akkor tominknak a sport gumi ajánlott, szeretne döntögetni :D jókat döntögetni, ugye? vagy inkább döngetni?
Ez egy nagyon jó kérdés röviden annyi hogy a túra guminak más a profilja mivel nem döntögetésre készült és a keveréke is egy keményebb keverék igy több km megy el de nem is tapad olyan jól mint egy sportgumi szerintem ennyi a lényeg
No! Akkor fel is tesszük a kérdést a nagyérdeműnek, mert mi nem szégyeljük a tudatlanságot, hogy valaki magyarázza már el, mi a különbség a túra és a sportgumik között tágabb formában? Barátunk 600F-jén gumicsere lesz, és agyalunk milyen legyen...
a 84 hol maradt :DDD.
De majd az leszel :D
A rettenthetetlen azért kicsit erős
Helló mindenkinek
Hölgyeim és Uraim!
Szeretném behívni a következő fórumos Sakál tagunkat kisstomm84-t, a rettenthetetlen 600F-es túrasport csoport képviselőjét!
Ki merre tart ma!?
Mi is mennénk?
Valaki?
Ha valaki jönne hívjon,már nem leszek a gépnél
Jo reggelt hat halunk elegge fuj a szel meg delig meglatom mi lesz es meg irok! (bocs de nincs ekezet a billentyuzeten!)
Köszönöm szépen örök hála
Én ma ráérek ha valaki nem akar egyedül motorozni
20-203-6185