Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uj email
Szia Laci - gondolom láttad tegnap, hogy hogyan száguldottam át Lellén - még inteni sem volt időm
Jó reggelt!
Nálunk esik az eső.
Jóreggelt rég jártam erre én sem megyek sehová szüret van
Jó reggőőt! Nekem korán "csengettek" ,van aki éjjel akar szülni ,meg éjjel összeesni Na,de egyben vagyok Mi lesz ma?Ki,merre,mikor,meddig? 10-től képben vagyok...akkor ránézek a fórumra,aztán ha senki sehol,megyek egyedül
Jimmy én mennék... de dolgozom... viszont a mai gurulás jóra sikeredett! 20.00-kor értünk haza
Tornyit láttam én is a Shell kútnál
Valakinek van kedve gyorsulásra menni holnap?Az idő szűke miatt nem mennék hosszabb útra
Tornyi láttalak ma Keszthely-kertvárosban olyan 18óra körül... Holnap akkor lesz valami?
Én nem akarok menni Szentgyörgyre... Inkább gyere és motorozzunk egyet!
sehun. senkiiii
Jön valaki ma Szentgyörgyre? Én nemsokára indulok, valakivel bandázhaatnánk amíg a többiek érkeznek 18-ra!
Holnap ha jó idő lesz akkor én megyek!
Szia elküldtem az emailt
Termeszetesen
balatonring1baratai@yahoo.com
Én iss!
Asszem én nem megyek gurulni.Szar idő lesz!
Öcsi sunyin figyel :XD
Sajnos igy van
JÓ! De sajna így van!
Egyszer csak az isten szine elé kerül a motoros
-Na fiam Te jó ember voltál,kérhetsz tőlem valamit..szolt az isten
-Épits nekem egy hidat Los Angeles és Majami között,hogy nyugodtan motorozhassak...ne keljen az autosokat kerülgetnem.
-Az nagyon nehéz munka lenne fiam..a sok beton,a sok vas,meg a sok pillér.....kérj valami olyant ami egyszerübb és hasznosabb.
-Akkor ad meg uram nekem azt hogy megértsem a nőket!
-Mégis? Hány sávot szeretnél arra a hidra fiam?
Mi van itt punnyadékok?
Sajna nem tudok menni mert holnap meló !És ha haza érek irány Csillagvár mert várnak a többiek! Tényleg nem jön oda senki? Féltek egy kis hideg sátorozástól!
Holnap ki jön motorozni?