Ajaj!Most már úgy néz ki nekem nem is jó a vasárnap.Csak 3ig érek rá,addig meg nem kerüljük meg a Balatont,ha nem 10kor indulunk
Ha más nem lesz kinézek Sármellékre a gyorsulásra.Ebben az évben nem jutottam ki 1x sem..
Hát eddig az a terv ,hogy Balaton déli part Kőrösig! Ott egy kis körözés aztán onnét tovább haza az északi parton! Bár az idő bekavarhat! Már nem tudom eldönteni mi lesz itt ezt mondják ott meg azt amott meg megint mást! Majd kiderül!
amikor megismerkedtünk csomószor jött velem ,vettünk neki bőrruhát meg sisakot is! De az utobbi időbe nem bírom rávenni! Azt mondja nagyon kényelmetlen ,majd ha veszek egy kényelmesebb motort! De amikor meg kipróbáltunk egy choppert akkor meg azt mondta unalmas! Ki érti a nőket? Szóba került a saját motor is de az csak terv maradt!
Sziasztok nem punnyadok ,csak egész héten meghzott volt a munka tempó és nem sok energiám maradt estére.... De a hétvége természetesen áll! Mindkétnapot nem igérem az asszonnyal is szeretnék egy kis időt eltölteni ,de vasárnap az oké!
A Danubius rádiót felhívja a cigány:
- Jó nápot kivánok. Lákátos Áládár vágyok. Tegnap a Váci utcábán táláltám egy pénztácát. Volt benne 82 ezer forint, 510 német márka, 600 USA dollár, 500ezer olász lira, és 280 svájci frank. Volt benne egy személyi igazolvány is, aszongya: Kiss Péter Richárd, Budapest, Dobó utca.
Nnnnaa, neki küldeném a következő számot...
Ha más nem lesz kinézek Sármellékre a gyorsulásra.Ebben az évben nem jutottam ki 1x sem..
Merre lesz a menet?Kik jönnek?
- Jó nápot kivánok. Lákátos Áládár vágyok. Tegnap a Váci utcábán táláltám egy pénztácát. Volt benne 82 ezer forint, 510 német márka, 600 USA dollár, 500ezer olász lira, és 280 svájci frank. Volt benne egy személyi igazolvány is, aszongya: Kiss Péter Richárd, Budapest, Dobó utca.
Nnnnaa, neki küldeném a következő számot...
Tényleg nagy a csend!
Swarci szerepel benne kb.6percet
Mikor futunk össze?5€
Nah én megnézem a focit!
T4 is van má?Hol a duna tv-n?
Az a fincsi r6r hmmm de jó is volt!
Na ha arra gondolok még mindig merevedésem van!
Köszi Zoli
HAHÓÓ ZALAI MOTOROSOK!
Sőt szombaton is összefutahtnánk!