Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azta!
Rakják fel a KTM-jüket :D
Amúgy /nap!
Ez igaz....
De azért húzós na!
Ennyiért bérelni is tudsz az biztos csak nem a Pannonia-ringel együtt! Közúton azért más...
Európai belépő árakkal
www.ktmraceorange.com-on Ez egy nemzetközi teszt nap egész európába tartják...
Azzz igenn akkor ti is alkottatok :D!
Ne is mond. Első este beugrottam rövidnaciban, polóban meg papucsban. Az első lábtaposás után elmentem felvettem a dzsekit, meg a csizmát, és szétaláztam mindenkit. Volt egy 2m-es benga állat, annyira be volt mákolva hogy mindig csak hátradőlt és beesett a tömegbe, megértük felrángatni és belökni a szaftba :XD
Na akkor én is kérek!
Nem tud valaki egy fajtiszta Németjuhász kiskutyát? (kölyök!)
Van egy 14 évesünk aki már nagyon le van amortizálva, így is szép kort megért, és lassan el kell kezdenünk sajnos a pótlásán gondolkodni....
Jaja sajnos mert utána jött értem fater!:S Akkor asszem láttalak barántnőm is benn pogózott :D!Én maradtam inkább kinn durva pogó volt!:D De attól szerencsésen rámtaposott vki acélbettéts bakancssal!:D
Akié előbb odaér :DDD.
Én igénylés alatt vagyok :D azért írj ha már kaptál!
Huh Köszii mindkettőtöknek de elég lesz 1 meghívó is !
Mindegy ki küldi nekem :) mail: dizsu_18@windowslive.com
köszi mindenkinek !:)
1 órára jöttél le? Szörnyűűű. Én a koncertekre nem emlékszem, benn pogóztam a közepében, meg általában haverok nyakába csápoltam :DDDD.
Tiszta lila az egész alkarom :D
Adj egy mail címet talán már ma tudok is meghívót neked
van szabad meghívóm. kell?
Email?
Én nem voltam csak 1 órát a Zorall koncerten bnőim voltak :D!
Sajna iwiw -en nem vagyok nem tudok meghívót szerezni csak myvipen vagyok :D:S!
36.000 ft ezért inkáb bérelek egy vasat
Photonic akkor kénytelen leszek én indítani a bandát :DDD.
Hol találtad azt a szaftos árat?
Lenn voltál Diaaa? Nézd meg a fotóimat te emlékszel-e ránk?
Iwiwen vagy? Ott van vagy 30 képünk :XD.
De jó! Nem tom ki vagy, pedig mindenkit megnéztem, bár mi minden reggel sörrel kezdtünk :XD
Na meg is találtam 130€ csak az nem világos hogy naponta vagy a két nap együtt?
Ezt már én is néztem a Superbike-ban! Terveztem a felmenetelt valameik napon... Mennyibe is kerül a napi jegy?
Kit hova viszek? Én szombaton 12:00 ig melózok ám... Én 3nál elöbb nem terveztem az indulást!
Hát sokmindent elhisznek de én azt gondoltam hogy voltak ott 20-on éves pipik is
Voltatok Megyeren nem láttatok egy hosszú fekete göndör hajú beivott csajt?:D Zorall a legjobb
Na megyek enni, kész a husi :D