Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megmondtam :D Mindenhol csak az ismerőseim láthatják :D
lehet hogy nehéd dolog lessz
Hajráá :D
holnara meglessz az msn ed vagy még ma
Hát az nem jó akorr ha úgyis így ismersz nyomozd ki ;)
vagy iwiw..:D
azom nincs
Top Secret:D Fenn van vipen..:D
akkor elkérem az MSN cimed megadod?
Én sose maradok az Igen mostmár úgyis közzéteteda nevem sztem páran beazonosítanak..:D Igen kivan msn:kérd el..ez már azért csak valami
végül ugy jársz hogy egy magányos öregasszony maradsz ki van? onegirl kérd el jó tömény
De én nem akarom ,hogy udvaroljanak nekem:D Szeretek titokba lenni..:D Ki van töltve:D
szerintem vállald fel hogy ki vagy Papdi Bettina töltsed ki a lapot max többen udvarolnak neked
Igenn?:D Az király de jó nekem x)) akkor már nem maradhatok anonim...:::D XD x))
Szerintem a faterod által mindenki ismer
hát hogy kire mászik szerintem senkire jól be van oltva de ha rádmászik igérem a tiéd lehet 1 nőn sem veszekszem
pestem vagyok ott voltam a kórházba is ha rendbejön a térdem akkor bármikor mehetünk jövöhét kész a motor is már csak nekem kell rendbejönni ,csak szólok hogy szeretek hajtani ami lehet hogy baj hondalaci mikor jött este siofokra 240 et mentünk korom sötétbe mondts is hogy kabbe erről nem volt szó
Az meglehet sétálón sokat lógtam ..:D De a nevem honann tudod?:D
Jóó tudni ,hogy híres vagyok..:Dx))
Persze! Még a végén rám mászik!
Nem akarok haragot :D
Pesti? Az igen! Most is Keszthelyen vagy? Mikor mocizunk egyet?
Láttalak már a sétálón és a mekinél is drága Betti
Látásból?:D:D és Hol láttál?:D Am Keszthelyi vagyok :D
Miniszöszi XD nah így se hívtak még..:D..
szőke már alig van benne..inkább barna már..:D
bemutatom neked Anitát a jövö héten jön 2 napra mert b nőm versenyre megy
Pesti vagyok igazábol de keszthelyn szokok lenni ott van egy háza a családnak meg most a mama is oda költözök mig az övét felújitják pesten 2 hét re keszthelyre jön
pont egy ilyen KFT könyvelőjével kéne beszélnem :XD.
Te Zegi vagy Blade?
Na azt azért nem kúrvázni soha tudom én kit kell megcélozni