Ha valakivel el tudok menni pesten dekkolok pénteken megyek a dokihoz vagyis visznek motorozni nem tudok de ha valaki levsz kocsival akkor ja megkérdezem a b nőmet hogy nem e fodrászkodik a hétvégén mert ha igen akkor nála a kocsi de ha tudok megyek 3 napja nem ittam sört valahogy jó lenne bepótolni
Én fent voltam motorral pár éve Aug.20.án pesten a tüzijátékot akartuk megnézni amikor jött aza ,,Nagy" vihar tudjátok amikor meg is halt pár ember asszem összetaposták egymást a nagy menekülésbe... Szóval abban a nagy esőben jöttünk haza hát nem kicsit áztunk el...
Nézzed a jó oldalát...a ruhád és Te is kímélő programon kimosódott.
Nekem volt olyan túra,amikor a végén a csizmából ki kellett borítani a vizet....roppantul élveztem.
Jó Reggelt!
Tegnap tök jót motoroztam Este fél10 kor indultam Tihanyba a Spanomért.Hát vissza már nem volt kellemes.15km után szakadó esőben jöttünk Khelyig A ruhám 10kilóval nehezebb lett,a szellőzőkön szépen befolyt.A térdemig vert a víz folyamatosan.Élvezet volt
milyen sört vigyek? Schlossi vagy Dreher 24?
Sopronig mászok jó lesz?
Blade te jössz Vonyarcra pénteken?
Nekem volt olyan túra,amikor a végén a csizmából ki kellett borítani a vizet....roppantul élveztem.
Tegnap tök jót motoroztam Este fél10 kor indultam Tihanyba a Spanomért.Hát vissza már nem volt kellemes.15km után szakadó esőben jöttünk Khelyig A ruhám 10kilóval nehezebb lett,a szellőzőkön szépen befolyt.A térdemig vert a víz folyamatosan.Élvezet volt
30/8348425
Köszi!