Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi bajod van a guminővel? Az legalább sosem panaszkodik,hogy fáj a feje.
Guminőt nem akarunk az tuti és ha tudok menni akkor másikat sem mert a barátnőmre leszek utalva szóval ilyenkor nincs csajozás mintapasi vagyok
nem-nem 'mentes sört nem iszunk. Mert ha azt innánk, akkor guminőink lennének. Azt meg szerintem nem akarjátok
Majd megtapasztalom tutira de eddig nem volt szerencsém sör sör nem válogatunk
blade akkor itt az ideje. tapasztald meg milyen jó érzés
Okéé
milyen sört vigyek? Schlossi vagy Dreher 24?
Sopronig mászok jó lesz?
Ha valakivel el tudok menni pesten dekkolok pénteken megyek a dokihoz vagyis visznek motorozni nem tudok de ha valaki levsz kocsival akkor ja megkérdezem a b nőmet hogy nem e fodrászkodik a hétvégén mert ha igen akkor nála a kocsi de ha tudok megyek 3 napja nem ittam sört valahogy jó lenne bepótolni
Ridingsoul, pénteki kezdésre gondoltam igen
Blade te jössz Vonyarcra pénteken?
Uhhhh,az azért nem semmi lehetett. Akkor még nagy szélvihar is volt,nem?
Én fent voltam motorral pár éve Aug.20.án pesten a tüzijátékot akartuk megnézni amikor jött aza ,,Nagy" vihar tudjátok amikor meg is halt pár ember asszem összetaposták egymást a nagy menekülésbe... Szóval abban a nagy esőben jöttünk haza hát nem kicsit áztunk el...
Én soha nem áztam még el
Látom jól beszóltam,mert mindenki lelépett.
Nézzed a jó oldalát...a ruhád és Te is kímélő programon kimosódott.
Nekem volt olyan túra,amikor a végén a csizmából ki kellett borítani a vizet....roppantul élveztem.
Jó Reggelt!
Tegnap tök jót motoroztam Este fél10 kor indultam Tihanyba a Spanomért.Hát vissza már nem volt kellemes.15km után szakadó esőben jöttünk Khelyig A ruhám 10kilóval nehezebb lett,a szellőzőkön szépen befolyt.A térdemig vert a víz folyamatosan.Élvezet volt
Jóreggelt
Sziasztok! Ha tud valaki erre a segrakétára hasidomot...az szoljon nekem! Fontos lenne,igy olyan csupasz:(
30/8348425
Köszi!
Nagyon szép estét mindenkinek
Blade ez természetes, amúgy meg lefizethető vagyok sörrel
éjjel is az?
Ismerem Blade! Ez már nem neked való
Kérek mindenkit, hogy a bakonyi talira való jelentkezésetek lassacskán adjátok le a Pápa' topicban, hogy lássuk ki jönne
Hornet megengeded hogy (Blade bácsi )elvigy egy körre?
A hugom
Ismeri valaki Keszthelyi csaj állítólag?
Köszönjük a bőséges leírást