Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egykeréken leért a rendszámtartó és ki kell cserélni
Remélem szereztél egy Öcsimurát azért..Remélem nem firka volt vagy ilyesmi..azért annyit mondhatnál nekünk lac!
Majd holnap meglátja mindeni hogy miért van szétrombolva az RR
Bazmeg Lac mondd azt hogy ez most csak kipu csere...
Először azt hittem h szétcsapták a seggét de szerintem csak valami extra jön bele. remélem!

KisKar: Hol mentem el melletted? Sorry ha nem láttalak! nem direkt volt
tötre ő is
Mit jelentsen ez Laci?
Gyertek csak
nem, nem kanizsai
Szia nem kanizsai vagy véletlen?
Jah és honnan tudtam volna, hogy még nem raktátok össze az emtéikszet? enyémet 1 nap alatt szét-összeraktam
Akkor jössz motorozni, vagy mi lesz? ilyen apróságokon fennakadsz
Riding!egy suzuki Rg gamma 125ösel gurúlgatok!Az MTX szét van szedve még mindig!tesóm nem nagyon ér rá,hogy tempósabban össze rakja!de nem motorral megyek a találkozóra,mivel nincs jogsim:)!de ezt még kérdezd meg 3x!
Chaten is megbeszéltük már!puszi
Fácánt még nem ütöttem el, csak majdnem... ha a karmaival vagy akármelyik testrészével meghúzta volna a sisakom fényezését, ott helyben meg is tapostam volna - mármint a fácánt
Élelmiszer, Pápán

De vadhúst, és hullott madarakat nem árulok semmilyen formában
Úgy tudom kisálatkereskedés!
Gondolom az elpusztult madaraknak kell az "elütöttem egy fácánt" szövegű fedősztori!
Milyen boltod van Riding és hol?
sziasztok! van egy eladó BERIK 2részes protektoros bőrruhám! Érdekelne valakit? Szinte nem is használtam!
Nincs kiírva, a végén még csődbe mennék
Kék félig kawás? nah... csöbörből vödörbe
Ki is van írva hogy aki bukóba jön annak mínusz 10% ?

Csetet használja még valaki? Rollert se nagyon látom mostanába, lehet könyvből tanul a rutinra. Robogót szoktam látni meg őt is múltkor az utcán elment mellettem de nem akart megismerni!

Dzsimmi tesvér valamikor lemennék meghallgatni a géped mert eddig csak nézegettük! Elcsábítom Kéket is, Ő úgyis már félig kawás!
Heni, MTX-szel? képet kérünk!
Hát nemtudom hogy Shoei-ék már kész vannak-e a macskabukóval Anélkül nem viszem Selymet sehova. Hátizacsiba nem gyömöszölöm be...
Motorosoknak (és Kawásoknak is ) -10% de tényleg
Szia Rájding!

Persze hogy érdekel mi van vele de nem mertem feszegetni mert tolakodásnak veszed!
Ha Kék megszervezi a vonyarci bulit akkor remélem elhozod!
Örülök ha megy a biznisz és ígérem ha ott járok meglesem a helyet!
Helló!Akkor rohanok majd a Találkozóra Laci!Amúgy egész jól megy már a motorozás a 125ösel!tegnap szépen gurúltam!:)ügyes tanuló vagyok én! puszzzziiii
KisKawa, megyeget a biznisz köszi az érdeklődést
Selyem már nem is érdekel?