Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor maradj, mert én szombaton megyek
Ridingsoul, igen én már ott leszek, holnap szeretnék már lemenni,aztán sátrazás, ha jó a buli akkor szombaton is maradok.
Sajna én dolgozom holnap maszek,szombat mentő Vasárnap már semmi?Vagy vasárnap jönne vki egy kört?Nekem mindegy merre! Esetleg:khely-sümeg-tapolca-zánka-füred-tihany-és vissza?
Melyik találkozó? Melyikre jönnél? Válogass... most 7vége Sárvár, utána Hornet féle tali? majd a keszthelyi. Nah?
Sárvár nekem szombaton lenne okés, koradélután, mókusra szeretnék odaérni.
Kék Te már ottleszel? Laci?
Hencsi meg nem akar megismerni...
Szia Laci, meg hello mindenkinek!
Én nem tudom mi lessz ezzel a Sárvárral nekem magyon necces
Helló everi bodri!

Na, hogy lesz holnap? Ki jön Sárvárra meg mikor,meg miért
Én kora du-ra tervezem az indulást például.
Nem tud valaki gyorsba műszakiztatást?
Legyen csak a tesód is legyen jó kedvébe
Legyen már a találkozó!
Szia Ati
Hello, mi?! :P :)
szép napot mindenkine!Riding igen fennakadok ilyeneken!:)majd még dumálunk!puszi
Megvan még hogy a gyári dobból nel lehet jó vicc jó hangja lett nem üvőlt de nincs is csendben 4 után jöhettek bármikor
Hát erre én is! Ha megvan hívja kiugrok megnézem vagy ha este felém jársz ugorj be!
na erre kiváncsi leszek!
Van pár angol videó ahol van példa hogy mit tegyél a gyárival elég szép hangot ki lehet belőle hozni csak mire a belét kiveszed elmegy az életkedved
Még nem tudom teljesen nem pakoltam ki hagytan a végén egy perforált kanyart bár nem sokat fog a kipuf gázon de azért tompít ma du már a hangját is megtudom akkor már össze lessz hegesztve
Kipakoltad Lac?
Hogy szól?
hehe Lacimura
tedd ki a waerehozés bigyót
gyere már be chatre légyszi