Tehát ! Rieju RRX 50 Sport Edition, Sport edition és sima adatok : Sport editionnak köszönhető , hogy Gyárilag egy Top Performance Hengerszett van Rajta,16mm-es Del'O'Rto Karburátor,Iris lánc,Ktm Váztervezés,Hebo fejidom, és a Sima adataihoz irnám hogy : Elől Fordított 2006os tervezésű Showa Teleszkóp,Domino markolatok,Himbarendszeres Gázos Központi rugó,AJP Fékrendszerek,Tárcsafékes elől/hátul,most van benne 6000Kilométer,430.000-Ért vettem,árat most nem mondok,ajánlatokat várnék,vagy csere esetleg Hát ennyi lenne, Érd:adatlapon ott van minden
Szeretném itt is közölni,hogy eladó a mocim,adatlapomon megtaláltok mindent róla,képet,Leírást meg külön írok msn-en,vagy e-mailba,de esetleg ide is kiirom az adataid
szio Hornet.A buli akkor pénteken lessz?Csak mert semmi pontosat nemláttam h mikor..Ha tudsz telora üzi mert melo van és nemtok itt nézegelödni.köszi.üdv.Hondalaciné.304033771
Helyes 20. án megyünk a partra meg ugy is motoros tali lessz 21 ,22, 23,Keszthelyen de 20. este leszünk párna akkor majd csörögjetek meg a papával oszt valameik du elmegyünk egy körre ha ven kedvetek
és mikor lesz tartva? ugye péntek este/éjjel?
Bár szombaton is vonyarcon tartózkodom, de baráti körben születésnapozunk... nem kéne őket otthagynom
Tudom macerás vagyok, de k*rvára nincs semmi időm, és ha egyszer lejutok Keszthelyre, akkor összejön minden
Sör az fog kelleni
Hát az lesz, hogy meg lesz tartva, de nem ám úgy jön el mindenki, mint a mocis talikra, mert akkor nekem kell meginnom az összes sört
Eddig: Hondalaci,Kiskar,RidingSoul, jómagam vagyunk ha minden igaz.
ennyi !