Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem tesz ilyen rosszat nem hiszem hogy ő törne valamit ha lebuknék max pár csúnya szó az van hogy jobban szeret annál hogy othaggyon egy férredugásért , hála isten nekem ezen nem kell agyalnom mert őt nem lehet megközelíteni valamit jól csináltam nem érdekli más pasi de jó nekem
Csak az asszon mérgében nehogy mást is letörjön ...mert aztán utána vége ám a vadászó életmódnak.
Hát igen a végén törik vagy nem
Én úgy értettem ahogy leírtad. Abból az hogy le, hogy szerinted ritka a megbízható nő... legalábbis eléggé úgy van fogalmazva
Addig jár a korsó a kútra....
Ha én csak a 10% megbízható lennék akkor nem lenne velünk semmi baj mert igy elöbb vagy utóbb bukta lessz
Nem jól értetted ép azt mondtam hogy nem ritka a megbízható csaj pl a barátnőm 100% megbízható nem is akar nélkülem elmenni sehová pl buli strand
Viszont a pasik meg többet próbálkoznak...
Megbízható nő egyáltalán nem ritka. Talán nem jól viszonyulsz a nőkhöz blade... Nem csak rajtuk múlik, hanem Rajtad is
Jövőhéten már én is motorozom
Diaaa :P Nagyon szép Gratulaaa! Akkor jövőhéten ? :P Holnap gyeree msn-re!:D
Én csajozós ugyan már azt sem tudom hogy az mit jelent én még szűz vagyok (általad)
Olyan hogy megbízható és nő van tudok rá mutatn élő példát csak ez olyan ritka mint a fehér holló amugy a csajok az egy külön műfaj és hajlamosabbak fér dugni mint a pasik mégpedig azért mert nekik könnyebben összejön
Ha ősök engedik simán !
Gyertek csak gyertek! Minél többen vagyunk,annál jobb lesz.
Mármint ami volt a plakáton... Gondolom Imi arra gondol
Aug 29-30
erre is "Így van Imi bácsi "
Gyere/gyertek!
Pápai bulii? Szeptemberbe simán benne vagyok od amegyünk utolsó osztálykirándulásra!:D:D:D Pápa Veszprém Győr meg még nemtudom Pápán 1 napot leszünk!:D
csőő
OFF Szasztok!
Így van Imi bácsi
Azon gondolkozom mindenképpen el kellene menni a pápai bulira.Idén nem is buliztam.Jó lenne egy kis ivászat is,főle ilyen jó (ráadásul) motoros arcokkal!
Van ám olyan.Csak ne keress!Azt nem szabad!
A remény hal meg utoljára.
még jól is nézzen ki... nem? legalább egy picit