Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várom a fejleményeket, miket találsz!
Akkor azért körülnézek a témába.
Még nem tudom , ennyire nem vagyok elhatározva, mert most egy kis ideig elfoglaltság van.
Majd akkor ha ez a munka lejár! Ma 12 órát nyomtam, annyit kellett megcsinálni!Amit adtál azt már szétvettem csak az alkatrészeket nem szedtem ki.
Azt adok...van egy valaggal. Egy nagy doboz tele van ilyen számítógép szarokkal...van proci hűtő is....6-7 db táp......meg minden.
Bandit 1200 n "96" eladó!

-egyedi festés
-leovince sportdob
-fém fékcsövek
-brembo féktárcsák elöl
-givi plexi
-lsl kormány
piszok erős füstmentes jó motorral! 58.000 km

külföldi papíros de forgalomba helyezhető!

irányár: 450.000 ft az ár alku képes! motort beszámolok!
érd : 30/220-1196
Akku nélkül akarod megcsinálni?
Azon tekergettem a morfondirt, hogy ha mindegyik lámpa elé teszek egy 7812-es stabilizátort, ( 2db SI diódával kiegészítve 12+2x0,8V=13,6V ) akkor sem kell több 4-5 db-nál. És akkor minden be van biztosítva! 1. féklámpa , 2. helyzetjelzők, 3. indexek. 4. fényszóró. A sámsonra gondolok természetesen, amin nincs fesszeb. (egyelőre) De szétszedek egy 700W-os PC.-tápot, és abban van vagy 40A-es, és már csak egy proci-hűtő kell hozzá.
Semmi,parlagon van,akkufeszről.Kinn bemértem,legnagyobb áram az 11.5V nál a csúcs ,-300 mA,előtte,utánna csökkenő14.5 V nál 200 mA.Mindkét irányban beköthető.A féklámpa meg amugy is csak rövid ideig van terhelve.Meglátom mit bír.
Stabilizátort tettél elé?
Érdeklődéssel várjuk!
Sziasztok!Féklámpa project elkészült Csibe segítségével!Egy sima bolti 3W os 12 V os LED lámpa égő beépítésével,ezt egyszerűbb volt mint a LED szalagot és a fényerő is nagyobb.Majd teszek fel jobb képeket is.
Jó estét kívánok ! Ma délben hosszú idő után esett az eső! Már nagyon kellett!
Ne sírjál, Én is most vetkőztem le a vizes cuccokat. Rohadás esne bele ebbe a rengeteg esőbe. Remélem télen már hó nem lesz ennyi csapadék után.
"Apu ! kurvára fáj a fogam!
Nekem is kisfiam, csak meg ne mondd anyádnak!"
Egy jó esöruha megfizethetetlen!
Még akkor is , ha csak lidlis.
Nekem is olyan van, és mentem vele olyan szakadó esőben, hogy az autók is félreálltak!
Nem b+.....még az alsó gatyámba is folyt a víz,kurvára eláztam
Beszartááá? Megijesztettek?
Legalább nem lett bogaras a ruhád eleje!
Jót neked is Papa
Jól bőrig is áztam reggel....még jó hogy vittem csere ruhát magammal. Tisztára mint az oviban....
Jó reggellt!
Jó reggelt!

Motorozzon a bánat ebben az időben.
No azéééé!