Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pogiííí! Ki kellett cserélnem a 3-as henger gyertyáját, és most megint patent! Csak azt nem értem, miért van az hogy hol jó volt hol nem.
Akkor most nem volt félrecsúszva a nyakkendőd!?
Üdv Józsi!

Áááá, nem mentem messzire, csak a szomszéd faluba rokonlátogatás céljából meg egy kis javítás eszközölése miatt. Na de a lényeg, már 283 km és még mindig van benzin a tartályban.
Szia Laci!
Az utca melyik oldalán mentél? Mert én kb. 20 perce láttam az egyik ismerőst, és mindkét oldalon ment.
Én is.
hazaértem!
OK. Rendes "gyerek" az a kutyus!
Rendben....a kapu nyitva lesz....csak bátran gyere,szoltam a kutyának hogy ne egyen meg
Még valami! Reggel 7-körül érkezem hozzád, leteszem a te csomagodat,- és megyek tovább-, aztán majd vissza.
Nyugi! Ha valami alakul, akkor majd megyek simo-val.
Ezeknek a kismotoroknak ez a leg rosszabb amit tehetsz velük.....5km 10km......be sem melegszik rendesen.....látod mai letekertem vele több mint 100km-t.....nefélj.....nem is olajos a kipufogóvég
Nem akarok egész nap simsonozni! Annak elég ha 20 km-en belül szaladgálok vele! De meg viszek vagy 20 kiló cuccot.
Be engednek zegre simsonnal is
Nekem kell, mert lehet úgy lesz, előbb megyek zeegre, és utána vissza hozzád és akkor intézzük a motoros dolgunkat, kb 10 körül.
Holnap gyere a simsonnal...hidd el sokkal jobb mint a nagy Ugy sem kell rohannunk sehova.....
Pedig én ismerek olyat, hogy az egyik embernek besült a dugattyúja ilyen bőséges kenés mellett! De hogy egy kis vazelin sem volt a közelben?
Mi más lenne? A 2 T motoroknál roppant fontos a megfelelő olajozás.
Hogy én erre nem gondoltam!
....az összes üvegbe benzin volt....nehogy megint leszívás legyen a vége
AZ a sok flaska keverékolaj?
nem xxx......hanem xnxx
Na tessék, lebuktam.