Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No meg AK-d se nincsen! Mert egyből lenne minden!
Érdekes,hogy az alváz-motorszámot egy eladó sem irkálja,még kérésre sem.Pedig akkor nyugodt lélekkel venne az ember ha utánna lehetne nézni az EUs motorkörözési rendszerben.Majd a rendszám után lesz vétel-eladás nekm is asszem.
Ki tudja....lehet csak tényleg eladni szerette volna a motorját. Most mindenki be van szarva a rendszám miatt......adják el olcsón. Találtam olyan simsont itt zegen,65-ért ami tényleg egyben van....... Csak az a 65hiányzik
OK
Családdal voltunk , feredőzni szerettünk volna, de csak egy mártózás fért bele aztán leszakadt az ég.
Ma otthon leszek egész nap, gyere nyugodtan. Úgy is lesz kérdezni valóm, elektronika.
Na most aztán mindenki vonalban.
Szia.Lehet ma leszek arra ha leszel.Volt a piacon egy 4 T piaggio zip,egész jól nézett ki,80 induló,kb 60 végárért.Sajnos qva gyanus volt.Csak az érdekesség kedvéért.
Már megint tekeregtél?
Jó reggelt!

Haza értem abban nem volt hiba, de úgy hallottam Ti még sokáig nézegettétek a csillagokat. Telefonon meg, azért nem voltam elérhető, mert nem voltunk egy időben egy helyen. Balatonboglár, de hazajöttünk kora délután miután egész idő alatt kis kihagyásokkal szakadt az eső, dörgött az ég rendesen.
Én végig olvastam a kérdéseket, valami kapkodva összedobott logikátlan halmaz. És illemtankönyv sem volt az "alkotó" kezében. Ez van.
Jól tettétek
Megvagyok-éppen Csirkével akcióztunk éjjel a magyar éjszakába sörrel,ma nem is tudtam felhivni,remélem hazaért.Ez kell!
kb...olyan

Mi van veled? Remélem ott is ilyen kellemes idő van mint itt?
Kurva motorra nincs érdeklődő....csak egy de az is robogót akart adni érte
két kompjuter beszélget -akár-
ezt hozza a modernizáció
Én nem tudom,ha kérnek valamit,még egy nyomorult mail címre sem telik - már bocsánat.Az arctalanság és a névtelenség olyan jellemző lett
Bocs,én papa vagyok.
Nem kell mindig versenyezni!
Helló
Bocs az off-ért, de szeretném a segítségeteket kérni egy kérdőívvel kapcsolatban, a kitöltése 2 percet vesz igénybe és rengeteget segítetek vele.

https://docs.google.com/forms/...

előre is köszi
Dave
Lesz lesz......ha majd valaki megveszi a robogókat
Tényleg szép, csak én utálom a burkolatokat! De a tied lesz ha.....!
Na tata....ez viszont szépen néz ki
http://olx.hu/hirdetes/simson-...
Sampinyon gombáról van elnevezve !
Gondolom olyan mese gyertyát vettél bele.....hol jó...hol nem jó
Van ilyen.....én is vettem már gyertyát ami nem adott szikrát egyetlen egy járműben sem....pedig vadi új volt