Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Abdán. Csak a csibének ne szólj! Még idemozdonyozik
http://olx.hu/hirdetes/simson-...
Ismerem a gazdáját....lelkiismeretes motoros És látszik hogy ennek a motornak jó sora volt
Most hol vagy Tata? Badacsonyban?
Csak három.....,minden nap egy picit polírozgatok itt-ott ahogy a moszkítók engedik. Majd fizukor hozok bele friss olajat....és le cserélem.
Te , ez 4 "sebességes"? Már kezd csillogni! Olaj milyen volt benne?
Alakul, az IFA
a pont passzosra nem kell vazelin
próbálkozz vazelinnel.
Nem lötyög....de nem is szorul,pont olyan mint egy passzos punci
Nem lötyöghet, ha a pontos gyújtás-idő követelmény...
Pedig én is láttam!
A jövő héten érkezik meg a német,majd veszek egyet.
....de ez se rossz már....csak azt nem értem miért csinálják ilyen szorosra őket? A hétvégén kiveszem amit tegnap bele tettem....és annak a tengelyét is meg csiszolom,nehogy már az is "nyitva maradjon".
Már csak az a kurva gumis helyzetjelző foglalat is elő kerülhetne már....de nem találom sehol.
Tegyél bele németet, de annak sem árt 500 km-enként egy csepp olaj. az enyémen kenőfilc sem volt, a filcből amit adtál abból csináltam rá!
Azt hiába olajozom b+.......maga a megszakító szorúl! ! ! ! Épp ma szedtem szét a régit.....finoman megcsiszoltam és meg kentem zsírral a tengelyt,össze raktam és most jó. Utángyártott szarok......
Siet, mert fél, hogy elhűl a pálinka...!
Tomi egészen jól belejött a villogásba.
Azannyát de jól villog!
Pogi csak a torkát tudja olajozni.
Jó reggelt Te elvetemült!

Hát szabad ilyent kívánni? Vigyázz a fagyi visszanyal.
Jóestét!
Jó estét kívánok az Uraknak ! Pogíííí! Van azon a megszakajtón egy kenőfilc , olajozd meg B+!
Nem látta.
Na egy db villogó led fogja vezérelni az összes cuccot.A 4 indexbe elég lesz tán a 4db x 3 ledes 5cm es szuperfényes led szalag.A villogó led a kapcsoló és az akku közé lesz kötve,akkor villog majd ha az áramkört az indexoldalválasztóval zárod az egyoldali led sorok fele.Valahová a kormányra kellene tenni,akkor látná az ember a működést.Kicsit gyors az ütemszámuk,de még tán jó lesz.A Csibe Simijén megnézzük majd hátul az indexbura alatt hogy mutat-látszik.A két sor led kb 40 mA terhelés a villogó lednek,sok lesz egy db nak.Lehet minden burába külön egy kell a ledszalag elé.Akkor birja majd a kiképzést.Holnap lehet bekötöm a féklámpának a piros led soromat.
Köszi....de most már az új megszakítót addig be sem raktam amíg meg nem olajoztam a tengelyét ...remélem bírja egy darabig.....bár a jövőhéten jön eredeti német ,hozok is belőle tarcsiba

Az asszony mit szól hogy a konyhapulton dolgozol ?
De jok lettek a videók