Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pumpának látszó tárgy gumibot
Az mi ott a váz alatt pumpa?
Hm mint tanyára a villany
Bementem magam kivizsgáltatni mert fura dolgokat tapasztaltam!
Elkezdtek tecceni a Yamahák és néha még a Honda típúsú kétkerekűek! Na ez már sok(k) volt!
Aztán kiderült hogy macskaszőrfertőzésem lett!
Egy keszthelyi boltba vettem baromfipárizsit (ennek hittem) és ettől lett a baj!
Már azt hiszem jobban vagyok! Ha képen mutatnak ilyesmiket akkor már ismét a rosszullét környékez és ez jó jel!
Köszi az aggódást!
Mibaj kiskar?
Sziasztok!

Bocs hogy nem írtam de lehetőségem se volt rá sajnos!
Egy ideje gyengélkedem, még mindíg kórházban vagyok, de azért már jobban!
Remélem hétvégére haza engednek!

KisKar
Akár Yama is lehet... vagy bármelyik más vas-gyártó
Sziasztok!

Eladó:
Méret: 52
Megtekinthet/felpróbálható: Nagykanizsán , vagy Iharosberényben
Vas=Yamaha?
Azért azt nem kell... Inkább szerezz egy vasat, akkor eljön a Te időd
Kiskar!
Héééé,nem ám egyedül maradok kawás !
Balatonfüred központjában,6 fős apartman, napi 3500huf/főért kiadó,,kert,főzés,grillezés,és motortárolásra van Meggondolandó nyári pancsolásra összehozni
Pföjj akkor mennem kell innen is !
Nem akarlak elkeseríteni... nem alakulunk robogós topiccá .
Há én itt voltam csak nem tudtam hozzászólni a témákhoz mert rám nem vonatkozik. De eljön még az én időm!
"Szombat: Hidegfront többfelé zivatarokkal, helyenként felhőszakadással, erős széllel."

gyertek imádkozzunk együtt, hogy jó idő legyen
Te sem nagyon nyomtál All-in-t Rollin... el voltál tűnve teis... Talán KisKawa is előkerül
Nekem is megszakadt, csak kicsit később... mert elment a tmob térerő, de úgy hogy hívni sem tudtam
Jelentem KisKar eltűnt teljesen! Gondoltam szólok mielőtt azt gondolná fórumolvasás közben hogy nem keresi senki!
Ha valaki látja utcán vagy hall róla valamit írjon ide vagy hívja a 911-et már kitűztök a megtalálónak járó díjat! Egy hét nyaralás a putnoki hulladékfeldolgozóban wellness!
Ha érdekelne valakit. link
Tényleg akkor ki jön? Hányan leszünk? Én 13:00-13:30 között fogok indulni ,jön velem valaki?
Tudod Hord 20.000. az sok egy alig használt majdnem új sisakhoz.
35.000.-ért már Laser sisakot vesz az ember újonnan és olyat amilyet szeretne. Nem reklamáció csak vélemény.
Hát látszik ,hogy nem kevés lóvét nyomtak még a gépbe! De nekem valahogy mégsem tetszik! Bár már maga az alapanyag sem... A Gumik azok kellenének róla...
Most akkor mi lesz?Ki, mikor jön?
Andris tényleg nem jössz? Menjünk vasárnap egyet inkább? Nekem mindegy,de csak 1 napot megyek.
Valakinek olcsó,jó bukót?

Bővebben itt!

hord93@freemail.hu