Bementem magam kivizsgáltatni mert fura dolgokat tapasztaltam!
Elkezdtek tecceni a Yamahák és néha még a Honda típúsú kétkerekűek! Na ez már sok(k) volt!
Aztán kiderült hogy macskaszőrfertőzésem lett!
Egy keszthelyi boltba vettem baromfipárizsit (ennek hittem) és ettől lett a baj!
Már azt hiszem jobban vagyok! Ha képen mutatnak ilyesmiket akkor már ismét a rosszullét környékez és ez jó jel!
Köszi az aggódást!
Bocs hogy nem írtam de lehetőségem se volt rá sajnos!
Egy ideje gyengélkedem, még mindíg kórházban vagyok, de azért már jobban!
Remélem hétvégére haza engednek!
Balatonfüred központjában,6 fős apartman, napi 3500huf/főért kiadó,,kert,főzés,grillezés,és motortárolásra van Meggondolandó nyári pancsolásra összehozni
Jelentem KisKar eltűnt teljesen! Gondoltam szólok mielőtt azt gondolná fórumolvasás közben hogy nem keresi senki!
Ha valaki látja utcán vagy hall róla valamit írjon ide vagy hívja a 911-et már kitűztök a megtalálónak járó díjat! Egy hét nyaralás a putnoki hulladékfeldolgozóban wellness!
Tudod Hord 20.000. az sok egy alig használt majdnem új sisakhoz.
35.000.-ért már Laser sisakot vesz az ember újonnan és olyat amilyet szeretne. Nem reklamáció csak vélemény.
Hát látszik ,hogy nem kevés lóvét nyomtak még a gépbe! De nekem valahogy mégsem tetszik! Bár már maga az alapanyag sem... A Gumik azok kellenének róla...
Elkezdtek tecceni a Yamahák és néha még a Honda típúsú kétkerekűek! Na ez már sok(k) volt!
Aztán kiderült hogy macskaszőrfertőzésem lett!
Egy keszthelyi boltba vettem baromfipárizsit (ennek hittem) és ettől lett a baj!
Már azt hiszem jobban vagyok! Ha képen mutatnak ilyesmiket akkor már ismét a rosszullét környékez és ez jó jel!
Köszi az aggódást!
Bocs hogy nem írtam de lehetőségem se volt rá sajnos!
Egy ideje gyengélkedem, még mindíg kórházban vagyok, de azért már jobban!
Remélem hétvégére haza engednek!
KisKar
Eladó:
Méret: 52
Megtekinthet/felpróbálható: Nagykanizsán , vagy Iharosberényben
Héééé,nem ám egyedül maradok kawás !
gyertek imádkozzunk együtt, hogy jó idő legyen
Ha valaki látja utcán vagy hall róla valamit írjon ide vagy hívja a 911-et már kitűztök a megtalálónak járó díjat! Egy hét nyaralás a putnoki hulladékfeldolgozóban wellness!
35.000.-ért már Laser sisakot vesz az ember újonnan és olyat amilyet szeretne. Nem reklamáció csak vélemény.
Andris tényleg nem jössz? Menjünk vasárnap egyet inkább? Nekem mindegy,de csak 1 napot megyek.
Bővebben itt!
hord93@freemail.hu