Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Egyelőre a cégnél azt mondják ne menjek sehová, mert nélkülözhetetlen ember vagyok.
de az se honda
Játszok Tata....a Battlefield 2 -őn nyomorgatom a népet
Fel tettem a teljes verziót meg a frissítést és van fasza adatlapom amin rajta vannak milyen plecsniket kaptam
király ez a játék
Lecserélem egy Burgmanra
Pogiíí! Mit dolgozol, hogy sehol se vagy? Havat lapátolsz?
Ne irigyeld tőle, hadd dolgozzon! Legalább gyakorlatot szerez, és a pocakja is csökken.

Te gyerek.....miért nem motort vettél? Azt hittem ki nőtted már a legós korszakot

HONDA.....apukám,azt kell venni....nem ilyen neve sincs motort
Most értem haza.Itt süt, csak fúj! Nem akarsz meglátogatni?
Jó reggelt!
Szép napot Neked is mozdonyos!
Itt pld.: burkolatok

Itt meg a katalógusok : alkatrész katalógusok
Szia hol tudok hozzá szerezni burkolatot itt felénk még rendelni sem tudnak :( a jobb széle ahol a hűtő van az jó csak a közepe kellene
A műanyag burkolat nélkül ne nagyon használd, mert így nincs hűtése a motornak, ezek kényszer léghűtésesek mind.
Szinte biztos hogy ezért ragadt meg. Persze a fúvóka méretek is számítanak.
Szia!

Akkor a katalizátor már kezd elszabadulni, nekem is zörög már. Amíg nem okoz teljesítmény csökkenést nem gond, de ha nagyon széthullik a rezonanciától akkor a kipufogót megvágni és kibelezni belőle a katalizátort, mást nem.
ez katalizátoros
Az se jó hír, egy kétüteműnél fontos a kipufogó. Ez nem katalizátoros és az zörög?
az mind jó hála isten nincs baja de még észrevettem hogy a kipufogó belseje is igényel némi melót mert zörög bent valami valószínű hogy a hangja miatt kiberhelték
Nyilván egy ekkora henger sokkal jobban terheli a főtengelyt és a csapágyakat. Tényleg ezek milyen állapotban vannak?
Henger csere lesz kisebbre mert csak agyon veri magát a motor
Még annyi mielőtt nagy bevásárlásba kezdesz, kérdezősködj körbe hozzáértők között, nekik mi a véleménye a dologról.
Ez egész más helyzet. Egy 50-es hengerhez való karburátor nagyon kevés egy 90-es hengerhez. Nagyon kevés üzemanyagot ad, így a henger kenése és belső hűtése, amit a beszívott keverék végez, kevés. Lehet ezért melegedett túl és ragadt meg azután. Egy 90-es hengerhez min. 17-es de inkább 19, vagy 21mm torok átmérőjű karburátor, + a hozzá való légszűrő kell. És akkor még a kipufogóról, nem is beszéltünk.
igen igen gyári karbi és egy 91ccm feliratos öntvény henger
Jól értem, hogy 90-es henger van rajta gyári karbival?
Akkor az lehet nagy egy kicsit! Főleg, ha szárazon jár!