Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:) tetszik tetszik
Xc70 az jó választás
Toyota Avensis Verso Honda Accord Honda CRV-Vagy a 2008 2009 es L-200 Mazda 6 kombi Volvo Xc.70 ezeket nézegetjük valami ilyet a nyár végén.
Értem, akkor megpróbálom nagyon alacsony áron megvenni, talán úgy hoz vmit
Milyen kocsit veszel?
Hello én elpasszoltam de nincs ára egy olyan amire költeni kell 3 műszaki és egyéb gondok az mind 100.000 alatt kel el de ha úgy megcsinálod hogy kapsz rá OT- rendszámot akkor létezik hogy 300.000 400.000 körben is elkel.
Hondát gyorsabban el lehetett passzolni :)
Szia!
Látom árulod a pancsit. Van rá kereslet? Csak mert tudok egy t5-öt, oldalkocsival, papírokkal, működő. Gondolkodom rajta biznisznek. Kis polír, fényezés, műszaki és mehet a piacra. Láttam 1 et eladót 5kiló körül, csak kérdés, eladható-e?
Egészségedre Nedves motorostársunk!
Sziasztok!

Ne kockuljatok, irány motorozni. Most jöttem meg , elmentem Gyékényesre fürdeni. A vízben jobb volt mint hazafelé a motoron. Már csak a hideg sör hiányzik.
Jobb oldalt ott vannak a linkek három, és abból a legdrágábbikat néztem ki.
Nem...ez vaterás....ott licitálni kell,és magasba mehetnek az árak.
Én ezt lestem ki :http://www.foramax.hu/product_...

Csak meg kell várnom a fizetést vele....
Oszt mé nem köll B+!?
Nem köll
Eladóóó
Nem akarom nagyon fíínyesre, mert még valamelyik tezsvíírnek felkelti a figyelmét, és köddé válik!
Te öreg....azt a kormányvég sújt kivesszük ha eljössz. 3 perc alatt úgy ki polírozom neked géppel,hogy a rendőr se mer majd meg állítani.....azt hiszi ufó jön....olyan fényes lesz
Meg hirdettem Tata
Az AGP-s ASUS kártyát most hírdettem meg az apródon
Át küldtem a képet róla neked a faszbookon....olyanom van vala...eladó
Talán használ még valaki olyant
Csak példának mondtam.Jelenleg csak egy MSI2600XT(512)-m és egy Asus 6670-em(1GB) van.
Nem párosítottuk, csak beledugtam, mert itt hányódott.
Ati+Intel sose jó páros....
Ne mondjad , tegyed!
Na ilyen van....és még több mint egy év garancia van rá....meg van a doboza,lemezek,és a garancia levél
De...amit vettem boltban az 512MB-s ASUS,azt eladom.....meg vannak a papirjai,telepítő lemeze is. Fasza kártya...de ebbe nem tudom bele tenni