Van egy elfekvő video kártyám csak a bánat tudja milyen, most bányásztam elő. Valami S3 van ráírva, de hogy milyen típus és mennyi memória van benne azt nem tudom. Itt van, lefotóztam.
Na ugye hogy ugye
Szerintem nem smakkolja a radeon videókártyát.....ez a jobbik eset. Mivel minden megy csak kép nincs,csak erre gondolok. De elvileg lehet a proci is.....mert így már jártam hogy az volt nem kompatibilis a mostani gépembe De a Bandita ki cserélte és azóta fasza
Most is lesi mit balfaszkodok...........De ugy is rám szol ha megunja
Ne kötekeggyé Teee. Azért kérdeztem utána, hogy bootoláskor sem jelenít meg semmit? A Bios-t kellene megnézni nincs-e átállítva a videokártyára, ha igen át kellene állítani alaplapira a video vezérlést. Még egyszer mondom ez csak távgyógyítás. A Te kezedben van a gép jóember. Kb. ezer féle lehetőség van ami miatt nincs kép a monitoron, próbálkozz bátran, messze még a hajnal 3 óra 20.... Ja ez Deák Bill nóta.
Üdv! Motorszerelőt keresnék itt zala megyében, akire rábízhatnám a motoromat (XT 660X). Aki ismer olyat, akit nyugodt szívvel ajánlana, az legyen szíves jelezze. Köszönöm!
Próbáld csökkentett üzemmódban indítani, ha esetleg az menne, ha komplett gép telepített op. rendszerrel lehet megjegyezte mi volt benne és azért nem jó. Ez csak ötletelés ám.
Nekem meg az h az én nevemen van a hitel és innét kell megtudnom h nincs meg a moci..na ez a nevetséges..a kutya se irna neked...ha ez már el lett vna intézve
Szerintem nem smakkolja a radeon videókártyát.....ez a jobbik eset. Mivel minden megy csak kép nincs,csak erre gondolok. De elvileg lehet a proci is.....mert így már jártam hogy az volt nem kompatibilis a mostani gépembe De a Bandita ki cserélte és azóta fasza
Most is lesi mit balfaszkodok...........De ugy is rám szol ha megunja
Addig meg itt van még ez a gép,a nyanya gépe,meg egy notebook
Ha meg iszik akkor azé!
Te....elektroműszerész......be sem kapcsolja a monitort