Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remek idő van!
én nyugodt vagyok.......de még mennyire
Nyugi! Béke van! Meg meleg! Egy szavunk se lehet!
Csak abban csinálja...délután 5-6.ig dolgozik
Kösziköszi :) Hétfőn rálesek. Amúgy főállásban csinálja? vagyis napközben megtalálható ott?
Csibe....ez milyen?
Jaja....ott van egy kis utca szerüség.....jobb oldalt valami autó szerelő műhely....de ha kicsit tovább mész,szintén jobb oldalon van egy kapu és ha azon benézel látsz pár motort....na ott a műhely.
Tesco mögött? Ott rönó kereskedés van, meg valami fürdőszoba szaküzlet. ezeket tudom, az úr műhelye ezektől merre található?
Még mindíg rágja a lelkem ez a gép....
Mi van? Nem tudsz aludni?
A tesco mögött van a műhelye,nagyon korrekt és jól dolgozik
az egerszegiről még mondanál vmit? hogy hol keressem? vagy min?
Na ez egy drága bolt......van olcsóbban is.
Húúúúú B+!
Jó éjt Tata.....széles utat még álmodban is
Felborulok! Jó éjt az Uraknak!
Pedig ha egyet iszol az hamarabb meglátszik! Mennyit fizetnek , ha egy ilyet hajlandó vagy elvinni? Mondjuk neten találhatók között?
Azért mert vannak bizonyos játékok amikhez jó ha nagy a videókártya A mostani 512 Mb -os már nem vinné el a komolyabb játékokat....meg más dolgokhoz is jó ha nagyobb a kártya. Tudod....nem csak a netet nézegetem télen,kocsma helyett játszom inkább
Te , Pogi, mi a pacifütyinek neked 1 gigás videokari?
Izmoztak, melyik tolja előrébb a pofáját! Nem szükséges kikapcsolni mert nincs is nekijje!
össze vesztek mi ?
Ez olyan alaplap, hogy akarattal nincs rajta. Direkt olyat kértem mert előtte ami volt gépem, abban folyton baszakodott egymással az alaplapi és a külső videosnapszer.
Nekem is van itt félre rakva 5-6db AGP-s videókártya....128mb-s. De azt nem tudom ebbe bele tenni....jó lesz az még valamire
Megőrzöm, ez egyszer még nagy érték lesz.