Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De már készül az erdő, 10 év kell már csak hozzá.
Ne üvöltözzél itt nekem hajnalok hajnalán.......Ha nem tudsz aludni a melegtől,miért nem azt csinálod amit én? Este amikor már nyomja ki az erdő a hűvös levegőt,ki teszem az ablakba a ventilátort és nyomatom a lakásba a jó hűvös levegőt ......jah....ott nincs is erdő
Ébresztő!

Elég ebből a forróságból, nem tudok már aludni sem ebben a rohadt melegben! Add már Uram az esőt.

Azt hiszem nem nagyon kell mennem a Tomival Szigetbecsére a jövő hónapban, a munkáltatóm gondoskodott róla. Pedig hogy készültem rá. Talán a Gébárti-tóhoz kinézek majd Szombaton, azt ennyi.
Festményre illő kép! Elképzelem , ahogy a vaddisznó a vadnyulat lesi! Miközben a telihold világít!
Géppel...damilos,csak tárcsa volt fent. Igen....a nyulaknak lesz
Reggel láttam egy akkora vadnyulat a telek kapuban,még nekem is ki kerekedett a szemem
Szép nagy volt.....ezt le szedem,éjjelre ki ülök és ....na tudod a többit
Nyulaknak lesz a széna? Mivel vágtad?
No igen! Most nem kell fűteni!
nekem mondod hogy meleg van, reggel 9-től 13-óráig vágtam a telken a szénának valót. Ha nem vettem volna alsógatyát a tornazsákom a térdemet verdesné...
Kurva meleg van.....de ezért nyüszögtünk egész télen
Szép! Az enyém is most!
Qrva meleg van B+!
nem....még nem
Pogiíííí! Alszol?
Gyere el, meghívlak egyre!
Igen. De hogy veszed meg?! Az a rohadt qrva pénz!
Szerinted? Ez egész pofás kis jószág
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hehe......már megint nélkülem sörözől
Egészségedre! Leküldök egy sert!
Az "privát" szerszám, nem kell összekenni! Most volt műszakin puccba van téve !
Decemberben is lehet ilyen meleg

Akkor most van programod Motort meg mosattad velük?
Gondolhatod! Én ebben a dög melegben le nem mentem volna, de fürdeni akartak, hát legyen! Szinte meleg volt a víz! De mikor legyen meleg , ha nem most? Decemberben?
Ott vannak az unokák?
Nem mert biztosítottam őket, hogy nem fogsz eljönni! Mert már azon gondolkodtak, ha a vízbe nézel akkor beleugrálnak a bográcsba! Most itt sem kell dideregni! De isszuk az ásványvizet!
A halak nem döglöttek ki ?
Kurva meleg van itt is....
Itt vagyunk madám! Strandon voltunk B+!

Mi van Qrvák? Merre vagytok?