Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

A telefonszámodat küld el a mail címemre, még ma.
Pedig én úgy tudtam, hogy a csibewer Tóni-alkoholista! Nemcsak a szeszt utálja de azt is aki megissza! Mert elissza előle!
Vettem hozzá egyet de mivel ez 90 es henger így nem lett rá jó nekem kellett össze hoznom egy rá valót de megoldottam
Jó reggelt!

Ha mégis akkor vegyük úgy, hogy fantasztikus film.
Na az már valami, de azért ne hajtsd túl szegény párát. A burkolatot sikerült beszerezned?
90 et megy a robesz ha kell :) ed rendesen 50-60 megtettem egy óra alatt az 50 kilómétert
Tudod....még az árvák könnyét is,na meg a misebort is
Tényleg filmbe illő csoda lenne, ha mégis!
Meg nyugtatlak Tata...nem fog dolgozni a májad attól a pálinkától....ezek alkeszek mint én
Szia Csibe. Nem....nem veszem meg azt a motort Többet ér nekem ez az íj,motorom meg van kettő,minek még egy? Amugy se tudok menni sehova....havi 55ezerből
"Ha esetleg maradna viszek kóstolót" Nem szeretném megérni hogy ne maradjon, mert akkor tejet iszol! Azt fogsz kapni.
Dehogy zavartok! Ez lesz a 22-i dolog?
Jöjjön ki belőled! Én meg itt száradok össze, és téglát köpök.
Ha esetleg maradna viszek kóstolót , hazafelé betérnénk hozzád, ha nem zavarunk és az idő is engedi. Mielőtt indulunk majd megcsörgetünk.
Na, akkor megnyugodtam. Minap megkóstoltam a szigetbecsére szánt eper-pántlikát, hát mit mondjak, finom.
Azonnal fejbe is lőném magamat egy fakanállal, ha túl lépném !
Pálinkásat mozdonyvezető!
Remélem nem lépted túl a megengedett sebességet sehol sem?
Szia Pogi!

Hű ha ezt tudom, akkor kimentem volna. Mi van a motorokkal? Megveszed amit mondtál? Fölmatricáztam a robogót, szép lett ám. Ha hazaér a család teszek fel róla fotót is.
Max 50 km-tert? A fejedre tettél egy vekkert?
Könnyen beszélsz, luk van a képeden!
Ma mentem egy kört 50kmert a robogóval 1 óra alatt mentem :)
ha nem tankolod a motort...csak tologatod,akkor hamar le megy az a 4kiló
Sebességhatár Teeee!
A kefir itt van félretéve azt eszem, sajtos kiflivel. Még van 4 kiló amit le akarok adni!