Elvoltam ma a mester emberhez és azt mondta hogy ezt meg fúrni teljesen felesleges mert nem húzta meg a henger falát nem érezhető és nem is mérhető rajta semmi,csak a dugó oldalán látni sérülést + a felső gyűrűn de ez a kínai vágott szemű nem gyárt csak kimondott gyűrűt ráadásul kúpos így még nehezebb
Mester ember szerint max gyűrű csere és mehet tovább de a 50ccm helyett a 90ccm nem ajánlott mert agyon fogja verni a főtengelyt
Ez bizony tényleg sz@rul néz ki. A dugó így ránézésre olyan mint a minarellikbe szokott lenni. Ha lehet ne a legolcsóbbat vedd, mert azoknál lehet anyag és más minőségbeli probléma. A közép kategória és felette a megnyugtató. Keresni kellene egy mestert aki szépen megfúrja. Tudnám ajánlani a 0,04-0,05-os illesztést ebben a melegben. Új tömítések kellenek, ill. egyúttal nézd meg, hogy a főtengely nem lóg-e véletlen.
Sajna drága de nagyon jóóó nálunk is ilyenek vannak van hozzá távirányító amire pl 4 lámpát lehet kötni az 12.000 ez a leg drágább zajtalan érintő kijelzős kapcsoló család
Közben nézegettem milyen alkatrész árak vannak. Ha jól látom a Te motorodhoz jók a minarelli alkatrészek. Ami azt jelenti, hogy nem horror árban elérhető hozzá minden. Talán még a henger műanyag burkolata is pótolható. Ez utóbbit akár még bontottban is próbálhatsz keresni. Csak pontosítsd le vétel előtt, nehogy meglepi legyen. Úgy próbáld keresni, még akár itt az apró rovatban is, hogy henger burkolat fekvő minarellihez.
A minőség nem túl jó. Nem indul, az hallatszik. A csikorgás sem túl biztató, de az még akár az önindító is lehet. Bár ha ott lenne az ember jobban ki lehetne szűrni. Egyébként milyen tipusú a robogó?
Minden további nélkül. De inkább szedd szét, nézd át. Csinálj képeket, rakd fel ide majd megpróbáljuk-ják eldönteni mit célszerű csinálni vele. De ha tudsz olyan gépműhelyt ahol ilyet csinálnak, érdeklődj. Az még talán ingyen van.
Robogó hengert lehet fúrni? most próbáltam indítani és hát furcsa hangok jönnek elő szerintem meg húzta a henger falát videót is csináltam most próbálom feltölteni
Ha szerencséd van, csak beszorult a gyűrű és nem sérült a henger. De ha szétszeded úgyis meglátod.
Helló Józsi bátyó! Remélem nincs harag, hogy átugatok a szomszédból.
http://www.robogoalkatresz.eu/...
Mester ember szerint max gyűrű csere és mehet tovább de a 50ccm helyett a 90ccm nem ajánlott mert agyon fogja verni a főtengelyt
Azért köszike!
Helló Józsi bátyó! Remélem nincs harag, hogy átugatok a szomszédból.