Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben! De málnaszőrrel legyen!
Valóban...már említetted

Ha jössz...gyere be,és iszunk egy málnát
OK. Lehet addig találkozunk is! Mert én meg Zeegre mék! Elfele meg megfele!
Szép képeket készít
Talán a jövő héten már meg jön a motorhoz a cucc...akkor a hétvégén el megyek hozzád
Egy turkált rendbe tett 5 Mpx-es kis fotoapparát.
látom járna ott rendesen a mócok

mivel csinálsz ilyen jó képeket?
Pogi! A kettes képen túrás van! Nem én voltam!
Felsétáltam a Badacsony tetejére, gondolva hátha találok gombát!? De sok a vaddisznó az egész hegy fel van túrva. Persze nehogy arra gondoljatok, nem én vagyok a vaddisznó, rajtam kívül is van egy csomó ott fent.
A négyes kép: Szigliget felülről.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-6946834

Vegy
étek vigyétek
No meg erre a kis időre má minek?
remélem nem.....
Nem mondod? Megjavultál?
Na ne mondja kend...... bár én is málna szörpöt iszogatok....mivel nincs idehaza szesz....
Végre egy szép napsütéses reggel.... Azt hiszem ma igen szép időnk lesz
Nem iszom pálinkát! Mert nincs. Tónialkesz vagyok
Pálinkás jó reggelt
Egészségünkre!
jól tetted
No az már nem! Már "megmentettem! találtam tegnap egy hatalmas pöfeteget, és azonnal felszeleteltem, és kirántottam. Majd meg is ettem! Még a levegővétel is nehéz volt utána! És hogy könnyebben ússzon megittam a söröket. Szomjas voltam !
és a söröd is el fogyna........
Akkor inkább ne gyere! Sokba kerülhetne.
Ezen a robogón nincs biztosításom tata....a dió meg még nincs kész Mennék én a hívó szóra.....de ha meg fognak akkor nekem végem van
Te Pogi! Nem akarsz meglátogatni? Úgyis ráérsz!
Feleséged nem szólt, hogy elég baj az, hogy csak a kipufogó vége áll felfele?
Ma kicseréltem a kipufogót a simsonon, mert teljesen kilyukadt, olyan volt mint a szita. Igaz a hangja is egész karakteres lett. A téli használat itt is elérte az eredményt, sajna csak másik típusé volt tartalékba, de egyelőre megteszi az is. Hiába feszegettem, nem áll úgy a tompító mint a rávalóval, kicsit felfelé áll a vége.

De ahogy nézem.....elég jó minőségű az út