Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Te rossz életű most megkapod.
Jó reggelt!

Munka, emberek munka, mond ez nektek valamit!? De már csak 17-t kell aludnom és itt a lazulás.
Szép estét Nektek is! Holnap megyek az aprókkal a Csobáncra!
nem hagynak.....így jártunk
Meg isszák még a ruszki kölnit is ezek.......csak legyen bennük valami
"mer csak isznak mint az állat"! Nekünk nem hagynak!
Szerintem még ki sem józanodtak
Ennyire berúgtatok, mindenki elájult?
Boldog névnapot a Lászlóknak! Aztán nem szeretném ha rettenetesen berúgnátok, mint egyszer én!
Még valami részeg disznó a kezetekre taposna!?
Köszönjük!
Köszi
Boldog névnapot Lászlók ! ! ! ! ! !

Végre péntek
körbe nézek végül is maga a dob jó csak a cső van elrepedve + más hegesztgették is
Talán az egerszegi szimfonikusoknál megnézhetnéd! Hátha!
Hogyne lenne jobb! Most van kenése!
használt dobot nem is találok
:) Jobb a motor mint volt ép most mentem vele egy próba kört már csak a kipufogót kell megcsinálni
Na látod , ügyes vagy Te , ha nem egész nap a csárdába duhajkodsz!
Szép jó napot :)
Ma neki ugrottam a pöcs köszörűnek egy üveg lapon le csiszoltam síkba a henger tetejét és a hengerfejet.A gyűrű sérült részét is 200-es víz papírral ki igazítottam megcseréltem az alsót a felsőre dugót szintén meg csiszolgattam egy kis filc korong segítségével utána karbi tisztítás légszűrő tisztítás hátsó fék megjavítása végül tisztán összeraktam mindent szépen be indítottam és lám kutya baja szépen ketyeg mint egy műszer most jó olajos keveréket csináltam így most dolgozik a szivattyú és kapott a benzinbe + olajat természetesen a szivattyú is és az olaj tartály + a cső is teljesen tiszta minden szépen dolgozik ahogy kell
Pedig azt hittem , hogy mozdonyt cserélünk! Természetesen vodkára! Úgy gyere hogy előtte szólsz, hogy jöttök. Hogy friss legyen a babgulyás
Motorral természetesem, már ha a robogó motornak minősül. A mozdonynak se Te se Én nem örülnék.
Mozdonnyal, vagy motorral jöttök?
Jövő hónapban biztosan meglátogatunk, ha megyünk vagy jövünk.