Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van itt? Madárgyűlés?
Ketyegő nem lesz a rudak mellett?
Eljössz, és megkeressük!
Na megjelent a másik jómadár is. Űrrakéta lesz a végén, ha teszek rá szerkezetet ami visszaszámol.
Óra az van a sebességmegjelenítő szerkezet középső részén. Ha nekidurálom magam még sokkal jobbat is csináltam volna, de most siettem egy kicsit és a ragasztó azért lett foltos.
Meg egy kis csomag...drótokkal meg pár rudacska
Szia Tomi!

Most már csak kellene keresni neki delejt, ami a gyújtáskapcsoló elfordításakor jelenne meg rajta. Ebben Te vagy a mester, Én csak akkor találok ha megráz.
Egészen jó lett! Biztos Te csináltad?
Nekem megfelel! Már csak egy óra kellene fölé ami az időt mutatja!
jó lett!
Csak nem bírtam magammal, csináltam nekije gumi szegélyt is.
Itt is esik, a vérnyomásom meg emelkedik.

Elkészültem a műszer foglalatával. Lehetne jobb is, de ennyire futotta most. Így lesz elhelyezve az óra mellett, ha lesz energiám akkor majd szépítek rajta. Még nincs bekötve csak egy akkura rákötöttem, hogy mutasson is valamit.
Nem mondod dikk! Itt beborult előbb esett is az árány !
Van nekem szakmám.....Hinta lovakat itatok a zalán
Szóra sem érdemes! Csak hadd dolgozz! Mi a hetvencentis nagy lucskos rongyba tekert lilakékeres pacifütyiért nem tudtál Te szakmát tanulni B+! Mennyivel könnyebben lennél, mennyivel többet keresnél...stb !

Akkor jol van akkor.... Az a lényeg hogy össze is tudtad rakni...
Fel szereltem a hegesztő trafóra az új elektróda fogót. Nagyon baba lett Ki is próbáltam......most valahogy fenemód gyorsan bele helyezem az új pálcát Köszönöm
Előtte átnéztem, de sem vekkert , sem bombát nem találtam a motoron. Így meghallgattam egy csavarhúzóval honnan hallatszik legerősebben, és megtaláltam/felismertem melyik szrt be ! Mert van benne szelep egy kosárral! 16 db ugye, a hozzátartozó ugyanannyi hidraulikus szelepemelővel!
Roppant remek lett! Már a méreg megevett tőle! Majd mesélek neked, ha arra járok.
No és jó lett?
vagy hallod e még azt a ketyegést? Lehet nem is az ketyegett......tudod...a tálibok mindenütt ott vannak
Ma reggel felkeltem időben és kicseréltem azt a "rohadt köcccsög hidrotőkét" amelyik vekkert játszott és a fülembe ketyegett hetek óta ! És elmentem egyet Keszthelyre. No meg vissza!
Jaja....meg találtam. Volt egy ilyenem....csak sárga színű. 40-nél nem ment többet...de azt tartotta a sínai hegyen felfelé is.
Honda van írva az adás-vétel topikban kicsit lejjebb 30 000-ért.

Ezt jól ekQrtad
Az egy gilera runner robogó alkatrészei,amiből nem tudok hasznosítani semmit

De azért köszönöm
Elqrtam B+! Egy robogót akar a tag olcsón eladni. Nézd meg az eladó cuccai között.
Mondja Tata....mi ez?