Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, végsebessgé... én áttételemmel 160.
havernak 185, bár az 7gangos és 35ös karbi van rajta.
kétszeméllyel is simán menne 140-150et szerintem
nekem ami áttételem van 100 körül nyit a power. ott kellemesen el lehet lenni, két személlyel sem rossz a gép, bár úgy még csak kb 100km-t motoroztam. és a csajszim is élvezte, nem volt kényelmetlen.
Tyt RS-ét pedig csak ajánlani tudom, szalon állapotú gép, megéri ;)
és mi vég sebesség utazóval/be dőlve illetve utassal?
nekem a Mito 6litert eszik 100on, úgy hogy azért élénken haladok, olajból 1 km durván 800-100km-re elég (3500 ft)
dugócsere előírás 12 körül, de ha ésszel van használva 20-at simán elmegy vele
egy 4t-nek sem sokkal olcsóbb a fenntartása, igaz kevesebbet eszik, de 6ezrenként olajcsere, néha szelephézag stb
hát nem rossz :) de amúgy műszakin nem nézik a teljesítményét? mert 35ló 15 helyett xD amúgy ezek az rs125 ösöknek mekkora fenntartása(fel kell e újítgatni gondolom benzin illetve olaj temető)?
Szia, ha kétütemben is gondolkodsz, nézz rá az én motoromra is!
A végsebessége 165km/h körül van.
Üdvözlettel,

(ON)
ha műanyag tömbből esztergálnak gombát az is van olyan jó mint pl egy LSL gomba. Sokat nem számít. Max desing meg név meg ienek ....
Egy sima 5cm átmérővel rendelkező 10cm magas henger egy furattal simán jó sztem :)

Tom: egyébként tudok esztergályost. Ha kell megkeresem a számát.
egyébként TOm-tech nem tud készíteni ?
nekem az egész motoromon nem volt yamaha felirat XD (csak a kormányon,de az extra volt)

(am vágom mire gondolsz,de én akkor is a gyárit venném,nem azért kerül az annyiba,mert rá van írva hogy yamaha...najó...nem csak azért)
köszönöm szépen ( végre valaki meg tudott ennyit enni) :D xD
nem gányolásra gondoltam . nekem az utángyártott a gyárival minden méretben és egyébben megeggyezőt takar csak nincs rajta a yamó logó+15ezerért.
elég szégyenteljes dolog lenne ha nekem kéne ecsetelnem PONT egy 1000res sportgép tulajának hogy mért nem úgy van az hogy no esztergáltatok egy bukógombát...a gányolást nem támogatom...főleg ha bukáskor az eredmény többet árt mintha nem lett volna semmi a gép oldalán.
135km/hnál tilt gyári áttéttel
Bocs visszaolvastam hogy bukógomba csak gyári van oszt kész 33péz de én inkább utángyártottat vennék 10pézé oszt kész ha valaki tud ilyen ezstergályosról irjon pliz.
Sziasztok. R 125 bukógombát tud e valaki utángyártott is jó vagy valaki csináltatott e már . pliz segitsetek. köszi
helósztok az lenne a kérdésem hogy ezek a yamaha yzf-r125ös mennyit mennek végsebességileg? csak mert lassan 125ös re váltás előtt leszek és érdekelne előre is köszönöm :D
Valaki nem jön motorozni ebbe a jó időben?:)
igen te is gépészmérnökin vagy?
te is 2010/11/1 Gépészes vagy BME-n? csak mert Én is:D
Eladó egy 2008. 10.havi YZF-R125-ös,frissen szervízelve,vezetett szervízkönyvvel,törzskönnyvel,összes papírjával és 2 db gyári kulccsal.Hölgy tulajdonostól,7700km-el,garázsban tartott,újszerű állapotban!Fix áron 730.000Ft-ért,csak decemberig!Hitelezhető is.Érd: 30-637-4692 Megtekinthető Vácon.
http://motor.hu/hasznaltmotor/...

Eladó a picike!Esetleg ha vkit érdekel!
én is voltam,ma is akartam menni,csak tanulni kell
Hello!Én meg vaok motorozok ezerrel kihasználom még a napsütést!:) Am valaki jövöhéten hétvégén szombaton vagy vasárnap Mátra ha jó idő lessz?:)
Haló! Mizujs az R125 tulajokkal?
már vanközönségkori , és akár a jövő hét is jó nekem
(de most is ott leszek sztem)
őő most szombat tutti nem jó, viszont vmikor mehetnénk. Bár azt sem tudom ,hogy van-e már közkori. Nem néztem mostanában.