nekem ami áttételem van 100 körül nyit a power. ott kellemesen el lehet lenni, két személlyel sem rossz a gép, bár úgy még csak kb 100km-t motoroztam. és a csajszim is élvezte, nem volt kényelmetlen.
Tyt RS-ét pedig csak ajánlani tudom, szalon állapotú gép, megéri ;)
nekem a Mito 6litert eszik 100on, úgy hogy azért élénken haladok, olajból 1 km durván 800-100km-re elég (3500 ft)
dugócsere előírás 12 körül, de ha ésszel van használva 20-at simán elmegy vele
egy 4t-nek sem sokkal olcsóbb a fenntartása, igaz kevesebbet eszik, de 6ezrenként olajcsere, néha szelephézag stb
hát nem rossz :) de amúgy műszakin nem nézik a teljesítményét? mert 35ló 15 helyett xD amúgy ezek az rs125 ösöknek mekkora fenntartása(fel kell e újítgatni gondolom benzin illetve olaj temető)?
ha műanyag tömbből esztergálnak gombát az is van olyan jó mint pl egy LSL gomba. Sokat nem számít. Max desing meg név meg ienek ....
Egy sima 5cm átmérővel rendelkező 10cm magas henger egy furattal simán jó sztem :)
Tom: egyébként tudok esztergályost. Ha kell megkeresem a számát.
egyébként TOm-tech nem tud készíteni ?
elég szégyenteljes dolog lenne ha nekem kéne ecsetelnem PONT egy 1000res sportgép tulajának hogy mért nem úgy van az hogy no esztergáltatok egy bukógombát...a gányolást nem támogatom...főleg ha bukáskor az eredmény többet árt mintha nem lett volna semmi a gép oldalán.
Bocs visszaolvastam hogy bukógomba csak gyári van oszt kész 33péz de én inkább utángyártottat vennék 10pézé oszt kész ha valaki tud ilyen ezstergályosról irjon pliz.
helósztok az lenne a kérdésem hogy ezek a yamaha yzf-r125ös mennyit mennek végsebességileg? csak mert lassan 125ös re váltás előtt leszek és érdekelne előre is köszönöm :D
havernak 185, bár az 7gangos és 35ös karbi van rajta.
kétszeméllyel is simán menne 140-150et szerintem