mar hivtam de azt monta hogy az o motorjaiba nics folytas,de az enyem nemetbol van ,es itt nem tudnak rola!mind egy majd keresek valakit akinek van ugyan ilyen es atnézem a kabelokat!azer kossz!
Sziasztok! Egy kerdesem lenne gumi ugyben. Megerett mar a csere, es ugy dontottem, hogy a hatso mindenkepp 140/70 lesz(130/70 a gyari). A baj az, hogy nem tudom az elso-nek megfelelne e a 110/70( 100/80 gyari), mert annak a guminak amit kineztem csak ugy van parja. Haveromnak ugyanezen a motoron 140/70 van hatul, viszont elol meg a gyari 100/80-as pilot sporty van, es o azt mondta h azota sokkal jobban kezelheto a motor, nem is porog annyit, meg erzesre is biztosabb( bar ez ugye a gumi miatt van.) szoval a kerdes az hha elol megkapna a 110/70t valtoztatna e valamit? Elore is koszi
tucsika17.... az alap r125 134 km/h tilt le! max ennyit megy.... gondolom ha bütykölsz rajta meg sport dob meg az elektronikával csinálsz vmit akk valamennyivel több... de nemsokkal :D igy utólag is kellemes ünnepeket az összes motorosnak :D
700e
Nem szívesen adtam oda ennyiért, mert hibátlan volt, 8800kmel.Mások meg árulják 750-850 között 20km-ekkel.(bár van egy-kettő kevesebbel is)
Na mind1 végül is örülök mert végre célegyenesben vagyok az új motor felé
Teljes mértékben érdeklődés szinten egy yzf r 125öst kompletten menyiért fujtok le? vagy ful fekete(metál) vagy kék fehér szinre?(60%kék 40%fehér? természetesen csak az idomzatrol beszélek
Az R 125-el el lehet követni esteleg olyat hogy áttétel csere? És ha igen milyet ajánlotok és mennyit dob a végsebességen?
De 8800 meg nagyon kevés.Főleg ahogy én vigyáztam rá.
Nem szívesen adtam oda ennyiért, mert hibátlan volt, 8800kmel.Mások meg árulják 750-850 között 20km-ekkel.(bár van egy-kettő kevesebbel is)
Na mind1 végül is örülök mert végre célegyenesben vagyok az új motor felé
"Sajnos" már nem vagyok R125 tulaj.Ma elvitték a szépségem
De hamarosan jön a másik
Széles utat nektek!