ja igen , és nem alibi szívesen mennék veletek mint mindig, mert bírom az idióta fejetek
és a visszavágós kép csak itt csak msot csak nektek ami annyira nem is vicces, de azért feltolom ahogy pucolod a sarat
megyek vissza igen , de csak este, mert ma végre kész lett a kartonom csupán 2 hét kellett a drága székesfehérvári közlekedésfelügyeletnek hogy kiadják, köszönöm nekik
mit Fuckyzol már megint megkattantál? Nem az a Norbi
egyébként most látom mióta vasárnap? nem szombat volt tervben? mondjuk nekem mind1 mert egyik sem jó holnap dínom dánom esküvű vasárnap meg kezdem az A-t
Jaja. Dobogókő-Esztergom-Szentendre. Mivel nem vagyunk sokan, és nem kell várni egymásra, ezért szerintem bele fog férni Szentendre is, nem úgy mint múltkor.
és a visszavágós kép csak itt csak msot csak nektek ami annyira nem is vicces, de azért feltolom ahogy pucolod a sarat
egyébként most látom mióta vasárnap? nem szombat volt tervben? mondjuk nekem mind1 mert egyik sem jó holnap dínom dánom esküvű vasárnap meg kezdem az A-t
2. Chucky
3. Gergő
4. Norbi
5.ivancsaghosztrájder
2. Chucky
3. Gergő
4. Norbi
és akkor merre akartok menni? Lepence? vagy mint a múltkor Dobogókő, Visegrád, Lepence?
2. Chucky
3. Gergő
2. Chucky