Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem egyszer még megélem, hogy olyan képeket raktok fel rólam, amin normálisan állok, és éppen nem táncikálok, sarat takarítok vagy valami.
Én nem vagyok idióta kikérem magamnak!
tudom tudom engem senki sem szeret túl sokat jártam már náluk gondolták neki mind1 majd egyszer megkapja
ja igen , és nem alibi szívesen mennék veletek mint mindig, mert bírom az idióta fejetek
és a visszavágós kép csak itt csak msot csak nektek ami annyira nem is vicces, de azért feltolom ahogy pucolod a sarat
De csak mert neked kellett, minden más embernek két nap alatt megvan.
megyek vissza igen , de csak este, mert ma végre kész lett a kartonom csupán 2 hét kellett a drága székesfehérvári közlekedésfelügyeletnek hogy kiadják, köszönöm nekik
Vasárnap volt tervben, és te vasárnap azt mondtad hogy mész vissza pestre. Mostmeg A-ra mész, döntsd el, hogy milyen alibit találsz ki
Nem csak gépelni nem tudsz...
tessék?
na megint tudok ám gépelni... *esküvő
mit Fuckyzol már megint megkattantál? Nem az a Norbi
egyébként most látom mióta vasárnap? nem szombat volt tervben? mondjuk nekem mind1 mert egyik sem jó holnap dínom dánom esküvű vasárnap meg kezdem az A-t
Új fékbetét bent van, fékolaj csere kész, elakadásjelző kész. Még holnap tankolok. Kell még valami vasárnapra?
Ez esetben (még) kiesős a dolog.
+2 fő még lehet hogy jön. Nem biztos.
Fuckyeah
1. xt125x
2. Chucky
3. Gergő
4. Norbi
5.ivancsaghosztrájder
Most vasárnap.
ÉN Esztergomnál lehet leszakadok, mert még nekem haza is kell jönnöm onnan...
Amúgy mikor akartok menni? Csak mert haverommal írásbeli érettségi után elakarunk arrafele is nézni, na meg persze nyáron is párszor.
Jaja. Dobogókő-Esztergom-Szentendre. Mivel nem vagyunk sokan, és nem kell várni egymásra, ezért szerintem bele fog férni Szentendre is, nem úgy mint múltkor.
Sztem mint multkor. Nem?
1. xt125x
2. Chucky
3. Gergő
4. Norbi

és akkor merre akartok menni? Lepence? vagy mint a múltkor Dobogókő, Visegrád, Lepence?
1. xt125x
2. Chucky
3. Gergő
1. xt125x
2. Chucky