Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amelyik 4t nek komoly literteljesítménye van, az ugyan úgy üzemórás mint a 2t.
akko mé adod el?
ha azt is megfelelően karbantartod, nem lesz probléma vele. Bár többe lesz a fenntartása.
hát csak a tartósságtól félek.. de vegulis ez benne van a pakliban,2T..
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bassszki....
sajnálom a pici R-t...
Kettő közül már inkább a Husqvarnát vedd meg
jah,es a felnim is repedt..
Gyerekek, ugy erzem be kell jelentenem ,hogy megvalni keszulok szeretett mocimtol :'(( korulbelul olyan 2 hete mentem egy olyan 60-70-80as tempot amikoris mellekutrol kijott elebem egy balfasz sikerult annyival megusznom, hogy a kocsijanak csak a hatuljat suroltam (ami annyira eleg volt hogy a teleszkop elgorbuljon ) utana pedig egy kb 8 meteressel csuszassal fejezodott be az egesz.. ( eredmeny : kormany tetejen a jobb oldalt tarto csavar beletorott, oldala szet lett nyuzva, vazra valo idom-felfuggesztesek kozul gorbult par, elso fek elment a picsaba.. ) szal kb ennyi.. most a kapott penzbol rendbehozzuk a mocit, es megvalok tole egyedul az b*sz csak fel,hogy mindig pont olyan emberrel tortenik szaras aki odafigyel a gepre,mindig karbantartja, lancot-olajaz, minden indulas elott rendesen bemelegiti a gepet..de hat ez van.. :/// most gondolkozok egy supermoton,mert valahogy 2 ismerosom kozul, 5szor estek,de valahogy a kettojuknek egyuttveve nincs akkora kar a mocijukon mint az enyemen.. Szal vagy egy Aprilia MX,SX125 vagy pedig egy Husqvarna SM125.. ://
Yamaha R125 gyári full idomszett, kis sérülésekkel eladó!
igen
az évesnek szokott lenni határideje, nekem valami jan vége rémlik
Köszi az infót!

Még vmi... Az évest is verseny elött lehet befizetni?
Csak azért érdekelne mert ha nem férek be akkor beszereznék egy simsont..... De szívesebben indulnék 125-be. Engem ez érdekelne a legjobban. Ha tudsz erről majd valamit lécci írj ide.
Foylnak a tárgyalások, beteszem ide is, ha már kész, de kb az lesz, amit az előbb betettem.
És mikor lesznek pontos infok? Mert engem is érdekelne...
Pontosan még nem klristályosodott ki, hogy mi lesz, attól is függ, hogy a cbr kupa jön e, vagy nem, ha nem jön, akkor sima 125 4t kategória lesz, ebbe belefér kb minden.
Viszont, ha jön a cbr kupa is, akkor tőlük függ, hogy a saját futamukban mit engednek.

Viszont, ha valaki odajön egy akármilyen 125 4t vel, és neadjisten nem fér be sehova, mert mondjuk összesen egyszál egyedül van iylen motorral, akkor legfeljebb jön velünk ( simsonkupa) szóval, találunk valami helyet.
De egy xt beférne a 125 4t-be?
Ilyesmi a jelenlegi versenynaptár tervezet:
Május 15------------------Kakucs MAMI
Május 29------------------Siófok, városi pálya Kassák
Június 26-27--------------Bábolnai városi pálya Kassák
Július-------két verseny, egy Kecsó, meg egy Brezova MAMI
Szeptember 12-------------Balassagyarmat városi pálya MAMI

Nevezési díj 8-12 rugó lesz kb előreláthatóan ha éves licenced van, ha nincs, akkor napival lehet indulni, az idén 9 rugó volt, az éves ugyan ennyi.
HA csak egy versenyre jössz, gazdaságosabb a napi, ha többre, akkor nyilván az éves.

Nevezés szokásosan a verseny reggelén, odabalalgsz a motorral, a gépátvételen átveszik(vagy nem:) bemutatod a licenced/veszel napit, befizeted a nevezést és ennyi.

Rendszerint reggel 9 ig lehet nevezni.
Xt-vel is lehetne indulni 125 4T-ben?
És a nevezés az, hogy fog lezajlani?
Mondom, szerintem a 125 4t re a cbr 125 kupa szabályai lesznek érvényesek(az egyszerűség kedvéért)
Ha már lesz konkrét versenynaptár tervezet, akkor kiteszem ide is.
Így már értem, ha többet meg lehet tudni akkor engem érdekel a buli!
szerintem, a 2t re az aprilia kupa szabályai fognak vonatkozni, a 4t re meg kb a kiscbr kupa szabályai.
Vadonatúj Yamaha túracsizma 36-os méretben, aukcióban!
http://www.vatera.hu/motoros_c...
Én kérek elnézést Azt hittem valamiféle Moto1 volt készülőben.
Hol lehet majd a 125-ről többet megtudni? Szabályok stb...
mert lesz old timer, old timer spec,MZ KUpa, simsonkupa, spec robogó, 125 2t, akkor már akár 125 4t is lehet:)

Ez a MAmi-szocformula sorozat lesz jövőre.