Nekem elöször kényelmetlennek tűnt, mivel robogóról ültem át sportmotorra. Viszont hamar meglehet szokni. Voltak a nyáron hosszabb túrák ( 300-400km ) és akkor éreztem ,hogy beszakad a hátam és a derekam. Végeredményként: kényelmes , hosszútávon kell időnként pihenni, de úgy gondolom ez minden sportmotorra jellemző.
üdv.
Egyik se, csak becsúsztam vele párhuzamba. Szemből se jöttek, csak mivel mögöttem jött Andi, ezért nem akartam kitérni, megvártam még ő kikerül minket. Utánna meg már arra koncentráltam, hogy megálljak, és addigra már jöttek is szemből.
Városba se 50-el megyek... De idegesítő és ők pofáznak h balfasz motoros Ienkor belemegyek a seggébe h épphogy nem ér hozzá a kerék és pörgetem a motort Csak nehogy befékezzen
Ismerős. Nekem ugyanez, csak városon kívül, 90-el, és védett főútvonalra, körülnézés nélkül 90+ os bácsi a 30+os Trabival. Én is kb befaroltam mellé, a többit nem részletezném... észre se vette, se azt hogy csikorog a gumi, se azt hogy valami nagyot puffant
Kikanyarodott elém. Én ugye neki balról jöttem... és jobbra nézett csak folyamatosan a balfasz Szted? Kajak befaroltam mellé elég para volt. És utána 30-al ment előttem...
üdv.
Mennyire kenyelmes ez a gep? lehet vele turazgatni?