Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké Majd kéne valami privát. MSN vagy drótposta ilyesmi.
Jó ha 10 fok lesz és nem esik az eső akk mennyünk
Legyen 10 szerintem. Az 5 fok az még didergős. A 10 fok már valahogy jobb.
én 5 fok alatt csak elképesztő napsütésben szoktam menni
Hány fok a minimum h mennyünk?
Lassan kezd éledni a fórum. És lassan itt a tavasz is.
én is benne vagyok
Más nem jön ha jó idő lesz?
Annyira nem vészes. Lehet ésszel menni. Nekem csak kicsit csúszott a hátulja, de az miattam volt.
Bőrruhában én se fázok csak csúszik az út
Ja majd szólok. Beírom ide vagy valami. Amúgy én tegnap is motoroztam. Egész jó volt, és fázni se fáztam.
De ha mész akkor majd szólsz?
Hát ha jó idő lesz én is felmegyek. De hidegbe nem nagyon akarok mert csak csúszkálok... Jobban szeretem ha a gumi már tapad rendesen...
Hát március áprilistól már szerintem sokan vannak. Ha jó idő lesz, februárban felmegyek. Ha nem akkor március. Te mikor akarsz menni először?
Citadellán mikor vannak nagyon sokan először? Az első jóidős hétvégén?
Nekem elöször kényelmetlennek tűnt, mivel robogóról ültem át sportmotorra. Viszont hamar meglehet szokni. Voltak a nyáron hosszabb túrák ( 300-400km ) és akkor éreztem ,hogy beszakad a hátam és a derekam. Végeredményként: kényelmes , hosszútávon kell időnként pihenni, de úgy gondolom ez minden sportmotorra jellemző.
üdv.
Lenne meg egy kerdesem.
Mennyire kenyelmes ez a gep? lehet vele turazgatni?
Egyik se, csak becsúsztam vele párhuzamba. Szemből se jöttek, csak mivel mögöttem jött Andi, ezért nem akartam kitérni, megvártam még ő kikerül minket. Utánna meg már arra koncentráltam, hogy megálljak, és addigra már jöttek is szemből.
Ha meg akar szopatni akkor megteszi. Inkább tedd rá a távolságit, had piruljon a tarkója vagy lámpánál kopogtasd meg az üveget, és társalogjatok.
Elestél vagy nekimentél?
Városba se 50-el megyek... De idegesítő és ők pofáznak h balfasz motoros Ienkor belemegyek a seggébe h épphogy nem ér hozzá a kerék és pörgetem a motort Csak nehogy befékezzen
Ismerős. Nekem ugyanez, csak városon kívül, 90-el, és védett főútvonalra, körülnézés nélkül 90+ os bácsi a 30+os Trabival. Én is kb befaroltam mellé, a többit nem részletezném... észre se vette, se azt hogy csikorog a gumi, se azt hogy valami nagyot puffant
Kikanyarodott elém. Én ugye neki balról jöttem... és jobbra nézett csak folyamatosan a balfasz Szted? Kajak befaroltam mellé elég para volt. És utána 30-al ment előttem...
Elég kevés. De azért ne gyakorold, ha megjegyzi a rendszámodat, és feljelent megbasznak érte.
Valaki rugott már le autó tükröt? És ha igen mennyi rá az esély h letörik és nem én esek le a motorról?