Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

25ért viheted.Csak te.Csak most.
ötezeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Na még mindig megvan a slick,de az ára leesett 22re.Ha valakit érdekel írjon!(egye fene pici alku belefér )
Ezért mondtam. Max röhögök egyet, hogy 800 kmet futott motort el akar majd adni. Persze lesz aki megveszi neki, olcsóbban mint a kereskedőtől, és van egy vadiúj motorja. Mint ahogy a 142 km-es WR 125 X is, nem tetszett a fiának a színe, most eladják. Viccek topik. Hát ezen tényleg csak röhögni tudok
jó mert tényleg nem találtam...
De ha azt várod hogy találsz olyan 4T ami jobb végre, akkor ne keresgélj, mert nincs! csak a 2T jobb végre..
Van még azt hiszem Derbi. Állítólag lesz Suzuki GSXR-125 is . Ott van még a CBR 125 is.
125-be melyik hasonló stílusú motor 4 ütemű?
De ha megteheted, nézz körül. Ha mindenképp hasítani akarsz, inkább vegyél RS-t, vagy Mito-t. És akkor nem lesz az, hogy megutálod, mert nem megy úgy mint egy 2T. Másrészt, azokon komolyabb futómű és fék van (fordított teló, Mitokon kormánygátló, hátul elöl vastagabb papucs, ez számít, mert 150-es méretben kapsz normális sportgumit, míg 130-ba Supermoto gumik vannak) Gondold végig, menj velük, aztán dönts. Ha már kigondoltad, és akkor is Yamaha akkor nem szóltam.
Cuccban 85 kilo vagyok, és 180 centi. Az enyém így is megy 134-et. Nekem ott tilt. Ja és az hasalós üvegelős. És ha a körülmények is megfelelőek. Bár én legtöbbet városban (Pest), meg kisebb szerpentineken használom (Dobogókő, Lepence). Szerintem kurvajó kis motor.
akkor a 189cm 84kilóm alatt jó lesz az 120-nak is...
Nekem személyes tapasztalatom 134km/h nyíl egyenesben nem lejtőn, nem emelkedőn, egyenes sima úton! 185cm és 70kg vagyok..
kb 15lovasak igen...(14,9).120at simán viszi
az teljesen jó...
Jah, egész fasza! 110 környékén szoktam vele menni... Néha többel, de tisztázatlan körülmények közt van, hogy kevesebbel...
Sziasztok!
Kb mennyi a kényelmes utazósebessége és a végsebessége egy gyári négyütemű YZF-R125-nek? Ezek a kb 13 lovasak igaz? Mi a véleményetek róla...megbízható konstrukció?
Köszönöm!
tényleg nagyon kipihent vagy...
Bódis rendszer eladó YZF-R125 -re! Új!

Ára: 58.000Ft

Ha kell ki tudom postázni!
Most miért kell baszogatni Tubát? Szerintem nem mondott semmi rosszat...
te habtestű díszköcsög te .
Tubaaa
Szeressétek egymást gyerekek!
Gyerekek... Mindenki a találkozóóóóra! Csak nehogy megint KUPLUNG gondok legyenek! Én személy szerint maradok itthon...
Zé, szerintem most jegeljük a témát.