Ezért mondtam. Max röhögök egyet, hogy 800 kmet futott motort el akar majd adni. Persze lesz aki megveszi neki, olcsóbban mint a kereskedőtől, és van egy vadiúj motorja. Mint ahogy a 142 km-es WR 125 X is, nem tetszett a fiának a színe, most eladják. Viccek topik. Hát ezen tényleg csak röhögni tudok
De ha megteheted, nézz körül. Ha mindenképp hasítani akarsz, inkább vegyél RS-t, vagy Mito-t. És akkor nem lesz az, hogy megutálod, mert nem megy úgy mint egy 2T. Másrészt, azokon komolyabb futómű és fék van (fordított teló, Mitokon kormánygátló, hátul elöl vastagabb papucs, ez számít, mert 150-es méretben kapsz normális sportgumit, míg 130-ba Supermoto gumik vannak) Gondold végig, menj velük, aztán dönts. Ha már kigondoltad, és akkor is Yamaha akkor nem szóltam.
Cuccban 85 kilo vagyok, és 180 centi. Az enyém így is megy 134-et. Nekem ott tilt. Ja és az hasalós üvegelős. És ha a körülmények is megfelelőek. Bár én legtöbbet városban (Pest), meg kisebb szerpentineken használom (Dobogókő, Lepence). Szerintem kurvajó kis motor.
Sziasztok!
Kb mennyi a kényelmes utazósebessége és a végsebessége egy gyári négyütemű YZF-R125-nek? Ezek a kb 13 lovasak igaz? Mi a véleményetek róla...megbízható konstrukció?
Köszönöm!
Kb mennyi a kényelmes utazósebessége és a végsebessége egy gyári négyütemű YZF-R125-nek? Ezek a kb 13 lovasak igaz? Mi a véleményetek róla...megbízható konstrukció?
Köszönöm!
Ára: 58.000Ft
Ha kell ki tudom postázni!