ki beszélt itt egyáltalán arról hogy páran menjünk? láttál valahol te ilyet? azt sem értem honnan jött ez az egész baromság mire hazaértem ezzel fogadtak.... mi a ... van? miért kell kavarni? félre értetted Gergő mondatát és ezen elb*szódik az egész ötlet úgy ahogy volt, nekem már kedvem sincs ehhez...
Akkor pedig értelmezési félreértések esnek. Oké, eleinte én is a szorosabb társaságra gondoltam. Pl.: Kiri, Kass, Marcs, Niki, Te. De mostmár azt se bánom, hogyha valaki hozza barátját, ne adj Isten barátnőjét, vagy csak olyat akit akar. Zéhárom megint fennakadtál a szaron, essünk túl ezen a zártkörüs cuccon, és végre azon gondolkodjunk, hogy kinek melyik nap jó. Oké?
Részemről zárjuk le ezt az egész hülyeséget,szavazzunk meg egy időpontot,meg egy helyet és jöjjön aki akar.komolyan.kezd átmenni te kezdted nem te kezted nem te keztedbe...
ki támogatja?
a helyszín itt változott igen de az h kik jöjjenek NINCS megszabva! A lényeg az lett volna hogy a NYÁRI TÁRSASÁG újra találkozzon és beszélgessünk egy jót nem? Neked vannak ezzel csak gondjaid hogy jajj ne jöjjön ez meg az... miért zavar téged ha ott van? Főleg ha még a nyáron együtt is motoroztál vele?
Na de mind1 részemről téma lezárva és továbbá nem érdekel.
Régóta beszéltük Marcs, Gergő és én ,hogy elmehetnénk motorosok (fórumra firkálók) korizni kb olyan mint a nyári motorozás Dobogó-kő, vagy akár Velencei Gurulás. Jött a gondolat, hogy most hétvégén összehozzuk az tök szuper lenne. Felvetettük ide fórumra az 5letet. Utána jött, hogy biliárdozzunk amit már páran úgy gondoltak ,hogy létszám korlátozás legyen. Amiről én személy szerint nem tudtam. ugye hoznék magammal egy személyt aki szintén ott volt a túrákon és akkor kapom azt ,hogy hát nemtudom mit szólnának hozzá a többiek. Sztem ez nem igy működik, miért nem lehet össszehozni ugy mint a multkor. Nem értem miért kell akadékoskodni... részemről ennyi.
Hol látod, hogy zártkörű? Itt. Azaz ezen a fórumon. Nem GSXR600 fórumon, ezen. Akik ide írnak. Tudod, nem feltétlen R125 tulajok is írnak ide. Pl.: Kass, Marcs, Csáki,
"gergoR125
[10169] tegnap 20:36
Szóval akkor a Parlament úgy döntött, hogy Csütörtök napon Westend Biliárdozás lesz az itt jelenlévők között (igen, az ITT jelenlévők között, a többieket meg csókoltatom)
"
már ne hari én ezt hívom összegzésnek...
Gondolkodj. nem 24 ember jönne föl, hogy csak velünk csak most biliárdozzon, csocsózzon, korizzon, vagy forrócsokizzon. Elve nem lennénk sokan. Ezért azok találják ki az időpontot, akinek kényesebb a feljutás, mégis szeretnének eljönni. Vágenzi?
most ebben mi nem egyértelmű? fórumosokkal szó szerepel benne nem zárt körű milyen 20. ember összegzi 2 sorban? az első voltam olvass vissza és akkor nem lesz félreértés.
"na közben ha már Nix nem írja be majd idézem :
"csütörtöktől pesten leszek, összehozhatunk egy korizást vagy akár csak egy forrócsokizást fórumosokkal:D" vélemény?
IGEN "
Én úgy tudtam zárkörűnek indul és csak páran megyünk.Ennyi.Máskor írja az be AKI KITALÁLJA,szépen világosan.Na a huszadik ember összegezze 2sorban.Na téged beírlak az ovihoz...( ) (csak vicc...de csak az utcsó mondat...)
Hát akkor szarjad. Erről van szó.Basszus kitaláltuk Nixel ezer éve h FÓRUMOS kori/forrócsoki erre jó legyen billiárd a bandával de már oda se jöjjön mindenki. Kár, hogy azokat az embereket szórjátok ki akik ott voltak motorozni is Dobogókőn vagy akár Velencén....miért jó ez? húú motorosok tartsunk össze(Y) a háta mögött meg persze jól kibeszélitek, hogy ő meg ő ne jöjjön mert zárt körű. Most midenki gondolkodjon el akit ez érint és nem kell ebből vitát nyitni elmondtam a véleményem és pont.
ki támogatja?
Na de mind1 részemről téma lezárva és továbbá nem érdekel.
"(igen, az ITT jelenlévők között, a többieket meg csókoltatom)"
[10169] tegnap 20:36
Szóval akkor a Parlament úgy döntött, hogy Csütörtök napon Westend Biliárdozás lesz az itt jelenlévők között (igen, az ITT jelenlévők között, a többieket meg csókoltatom)
"
már ne hari én ezt hívom összegzésnek...
"na közben ha már Nix nem írja be majd idézem :
"csütörtöktől pesten leszek, összehozhatunk egy korizást vagy akár csak egy forrócsokizást fórumosokkal:D" vélemény?
IGEN "
csak összejön