Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még jó, hogy felnéztem így este... legalább nevettem kicsit...
Ki az a mindenki? Nevesíts pls. Az hogy te itt vered a nyálad a motorodra, kurvára le van szarva. Ha melléd állna egy R6os, picikét szarrá szopatna, az első öt méter után. Úgyhogy ásd magad, jó mélyre, pete...vagy peti?
Az a baj, hogy az ilyen kis faszcibáló gyökerek ellen, mint te, nincs legális "ellenszérum". Pedig de jó lenne, hogyha az ilyen kis Tajgetosz-pozitív emberkéket mondjuk a Lánchíd tetejéből lehetne Dunába lőni
Nem elég hogy mindenki olt még be is oltatod magad? grat na csáó
Hé zsebköcsög! Attól még hogy te így bonyolítod le az estéidet,nem biztos hogy ez mindenkire igaz na pápá van
Jajaja, elfelejtettem. Rábasztál, én beoltattam magam.
örülök hogy benéztél. te megkapod a Gay of the Day címet. Gyere holnap is, most pedig irány, tessék szépen meginni a kakaót, anyu gyorsan elmeséli az esti mesét, és tessék szépen alukálni. Jó rémálmokat
. Na jól van,majd holnap is benézek A nap 4t köcsöge címet gergo kapta,bár igaz,nagyon szoros küzdelem alakult ki közte és z3 között.Remélem holnap többen lesztek és szorosabb lesz a verseny.
nem 4-T-t.
mivan hülyegyerek? ha lehagytad a Yamahát, akkor mögötted volt, úgyhogy szívta a büdös kipufogó gázodat. te szánalmas kis antiszociális geci...
minek örülsz,hatost dobtál?
egy igazi motornál a kipufogó a hátad mögött van te nagyokos röhely az egész banda.
Lófaszt, szerintem az első utcánál lefordult. Nem volt rajta gázálarc
biztos azt nézte a kolléga hogy hogy tud kijönni egy ilyen kismotorból ennyi füst
Király vagy Mögötted nem dudáltak a sűrű füst miatt?
Na melyik csiga volt közülletek ma az üllői úton?állva hagytam mint a szart csak leset a lámpánál.2t power
köszi, tiéd is.
kezdőőődik...
Ha már idefújt a szél megkérdem ,hogy mennyit megy ez az aids-es r6 utánzat?
nagyon szép a motorod
tudok valakit, aki megcsinálja, ennyi. Nézd meg mindjárt a kéepimet. Van 1 kis újabb tuning. ;)
na ha majd olyan DEMON kittet tudsz az r125be,ne adj Isten ANGEL-t akkor szolj:)
tudtam hogy te vagy az
nem tudom kiről beszélsz! :P