Én egy az fjr1300 blokkján gondolkodtam hogy belerakatom, de letettem róla mert hiába a több lóerő hogy ha kicsi a motor és nem tudom hova rakni túrázáshoz a cuccokat...
NIX, igen ebben igazad van, konkrétan lemértem a WR250R nek a blokk ja pászolna is. kissebb mukával konnyen beszerelhető. Majd kiderül, ha találok egy ilyen blokkot ujszerü állapotba akkor cserélem a blokkokat.
Udv.
Nekem is megfordult a fejemben ,hogy egy 250es vagy 400as blokk szuper lenne a Kis-R-be de ezt sztem képtelenség megoldani. Talán téll az a "gond" hogy a külső nagyobb ccm-et kíván és több lóerőt. Az biztos, hogy ha a Yamaha kitalálna egy ilyen formájú 400as blokkal felszerelt motort akk nem sokat gondolkoznék a következő motoron. Így távoli álomként/tervként marad az R6R.
üdv
Sziasztok, Újra itt.
Valaki próbálta tuningolni a kis Rt ( gondolok hengerfejcsere vagy hasonlók? )
Én egy WR250R blokk ra gondoltam, ha van valakinek tapasztalata, írjon.
(Nem akarom lecserélni nagyobb motorra,mert nagyon meggyöző a formája)
a dob 4Tre való, 250ccmig, szóval belefér a Yamahátok is elvileg , igaz a Mito az Mito , egy hónap múlva meg is lesz az Evo, de eladni szeretném a dobot,és csak emiatt írtam, szép ez Yamaha, szó sincs róla ,bocsi,ha vkit megsértettem,v ilyesmi...
Helló,eladó Gianelli Silencers sportdob, alig használt,szétbontottam a gépem,és ez még megmaradt.. 20e FT.
email/msn: bojtorbalint@freemail.hu
molbil: 0630/3855381
üdv.: Niki
Udv.
üdv
csak a motort.
ha valaki más tapasztaltabb ilyen téren, akkor írjon!
Udv.
Valaki próbálta tuningolni a kis Rt ( gondolok hengerfejcsere vagy hasonlók? )
Én egy WR250R blokk ra gondoltam, ha van valakinek tapasztalata, írjon.
(Nem akarom lecserélni nagyobb motorra,mert nagyon meggyöző a formája)
Üdv!
email/msn: bojtorbalint@freemail.hu
molbil: 0630/3855381