Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bááááááá H1N1 te most valami ritka nagy balfasz vagy vagy valaki forumon innen nagyon unatkozik és ezzel szórakozik. Valld be h unatkozol! Vagy boxolo shuke shavo vagy?
Hát ez jó. Nem is vagy te olyan rossz gyerek, mint ahogy az első pár hszből látszik?
na,aszittem már elhúztál innen
Rám meg youtubon keress rám. Valentino Rossi.
Hozzál nekem is
ez kurva jóóó
előző hsz,te iq betyár
Nem ér ilyen sokáig törni a pici buksid egy szar válaszon
Rakjál már fel képet magadról teeeee. Vagy napiszaron fenn vagy már valahol? Vagy ezeréves füstgéped van és szégyenled? ááá ne fárassz. Vagy te vagy a pujáró herceg?
Látom sokakat érdekel hogy kivagyok.Hát tessék:

http://www.tackfilm.se/en/?id=...

nem vírus,nem ilyesztegetős,no para
Hozok popcornt
Na megjött az esti program H5N6G9. Ma mit tartogatsz nekünk? Hmm első hely, jó jó, de ez már monoton, és azt hiszik majd a többiek hogy bundáztam. Válassz ma mást köcsögtarisznya
ma megint te akarsz nyerni...
majd tolok fel a seggedbe amúgy rajság van
Az ilyeneket mint te?
Nekem eddig a legjobb amikor aeroxom volt, valami ökör arcoskodott és kitalálta h mennyünk driftelni... Amugy H1N1 tolhatnál fel képet. Biztos rajság van náluk
akkor jó tanulást!
én meg belevetem magam a munkába (vagyis csak úgy fogok tenni mintha csinálnék valamit )
aha kicsit habos.... na most megyek, mert vár 220 oldal szociológia holnap zh este meg még kosárlabda rangadó és gyilkolni kell
persze...
áá nem leleplezte magát vagyis állítólag valami kutatást csinált, hogy milyen az oldalon az összetartás blabla de sztem kamu
biztos valaki megagyalta
nekem italymot(?) tetszett az rs fórumban anno annyira vicces volt, kár hogy eltűnt
bírom az ilyen kis babettás mikiegereket

egyszer régebben az nsr topicba csak úgy a semmiből beírt egy 11 éves kiscsávó hogy elhúzhatunk a retekbe mert ő ma legyorsult egy nsr-t az yz-jével...
Szard le, legalább mi is jól szórakozunk.
Hallod faszomöccse, nem tudom ki vagy, de undorító amit itt csinálsz... én is kétütemű motoron fogok ülni még egy ideig, mivel a következő gép is biztos az lesz. Attól függetlenül kurvára nem kéne szidni a négyütemet...
a személyes problémáidat / feszültséged ne itt próbáld megoldani / levezetni.