Bááááááá H1N1 te most valami ritka nagy balfasz vagy vagy valaki forumon innen nagyon unatkozik és ezzel szórakozik. Valld be h unatkozol! Vagy boxolo shuke shavo vagy?
Rakjál már fel képet magadról teeeee. Vagy napiszaron fenn vagy már valahol? Vagy ezeréves füstgéped van és szégyenled? ááá ne fárassz. Vagy te vagy a pujáró herceg?
Na megjött az esti program H5N6G9. Ma mit tartogatsz nekünk? Hmm első hely, jó jó, de ez már monoton, és azt hiszik majd a többiek hogy bundáztam. Válassz ma mást köcsögtarisznya
Nekem eddig a legjobb amikor aeroxom volt, valami ökör arcoskodott és kitalálta h mennyünk driftelni... Amugy H1N1 tolhatnál fel képet. Biztos rajság van náluk
egyszer régebben az nsr topicba csak úgy a semmiből beírt egy 11 éves kiscsávó hogy elhúzhatunk a retekbe mert ő ma legyorsult egy nsr-t az yz-jével...
Hallod faszomöccse, nem tudom ki vagy, de undorító amit itt csinálsz... én is kétütemű motoron fogok ülni még egy ideig, mivel a következő gép is biztos az lesz. Attól függetlenül kurvára nem kéne szidni a négyütemet...
a személyes problémáidat / feszültséged ne itt próbáld megoldani / levezetni.
pá
http://www.tackfilm.se/en/?id=...
nem vírus,nem ilyesztegetős,no para
én meg belevetem magam a munkába (vagyis csak úgy fogok tenni mintha csinálnék valamit )
egyszer régebben az nsr topicba csak úgy a semmiből beírt egy 11 éves kiscsávó hogy elhúzhatunk a retekbe mert ő ma legyorsult egy nsr-t az yz-jével...
a személyes problémáidat / feszültséged ne itt próbáld megoldani / levezetni.
pá