Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobb helyeken évente töltik az akksit és ha kell havonta utántöltik
zselés vagy savas aksi?

ha savas akkor azt gondozni kell...
Nem vágom miért kéne röhögnöd a következő szerviz után. Meg nem is érdekel
na majd lehet röhögök rajtad kövi szervíz után:) nem próbáltam nincs töltőnk.1,5éves akksit nehogy tölteni kelljen már,volviba 6évet elkaristolt...
enyjeee majd pótoljuk
van egy ikrem nem tudtad? na jó nincs lehet én vagyok.... de amúgy tényleg lehet van... egyszer fórumon kaptam egy képet amin a csaj teljesen én voltam anyunak megmutattam és ilyet szólt rá h kivel vagy rajta?.... so....
De most komolyan
Az első meg a 3. kép a legjobban.

Más. Fehérvárra nem jöttök korizni vmikor? Senkit nem tudok magammal elrángatni, egyedül körözgetni meg nem olyan izgalmas.
de hasonlít!
báááám otthon hagytam a korim jövőhét?
dehogyis.....
Jut eszembe:

Jövőre is lesz hivatalos simsonkupa, Kakucs, Kecsó, brezova meg ilyesmi pályákon, versenyszellemű R125 tulajok akár be is szállhatnak, ha van hozzá kedvük.
Idén Fábián Úr jött velünk egy menetet kakucson a 4t kínai csodával, szerintem jól szórakozott.
(nagyrészt rajtunk, de ugye Fábián kolléga penge:)
Látod, marattá' vóna a jó kis büdös kétténél, kellett neked négyütemü csettegő:)
Vazzeg Marcsi nem Te vagy a motorrevü uccsó lapján ? ma láttam fél szemmel az egyik kollégánál.
Téged már szabályosan utálnak a Yamahánál. Esetleg tölteni próbáltad már?
Aham, jövőhét péntek jó, de majd még megbeszéljük.
am tiéd a bmw?milyen blokk van benne?
Most nekem is elkezdte, hogy éppen, hogy betekeri az önindítót, tavaly pedig még -10 fokban is tekerte mint az állat.
ja,cink:)Hétfőn felhívom a yamahát megpróbálok kialkudnivelük egy új akksit mert ez így nem okés:)
kár hát az attól függ melyik nap... péntek nektek jó? mert azért haza szeretnék jönni hétvégén....
basszus
Hy Marcs, sajna nem jó, viszont jövőhéten jégterasz?
... és persze többiek?
Képzeljétek el ma megyek le r125höz...ráadom a gyújtást...elindul a szokásos "demozás" de 4ezernél megállt a mutató és dúúúr pfff nyííííáááá elszállt minden.Gondolom akksi problem ami kurva gáz azt tekintve hogy 1,5éves a gép...TZRbe 4évig ugyanaz az akksi volt,még rátölteni se kellett.Pedig a telet végig állta...
hey Nix holnap kori? meg persze ha van elvetemült köztetek és akar jönni hajrá Kiri...
R1 blokját raktuk bele tavaly poénból de kivettük mert gyenge szar lett.R1 amúgy sincs sehun ehhez képest