van egy ikrem nem tudtad? na jó nincs lehet én vagyok.... de amúgy tényleg lehet van... egyszer fórumon kaptam egy képet amin a csaj teljesen én voltam anyunak megmutattam és ilyet szólt rá h kivel vagy rajta?.... so....
Jövőre is lesz hivatalos simsonkupa, Kakucs, Kecsó, brezova meg ilyesmi pályákon, versenyszellemű R125 tulajok akár be is szállhatnak, ha van hozzá kedvük.
Idén Fábián Úr jött velünk egy menetet kakucson a 4t kínai csodával, szerintem jól szórakozott.
(nagyrészt rajtunk, de ugye Fábián kolléga penge:)
Képzeljétek el ma megyek le r125höz...ráadom a gyújtást...elindul a szokásos "demozás" de 4ezernél megállt a mutató és dúúúr pfff nyííííáááá elszállt minden.Gondolom akksi problem ami kurva gáz azt tekintve hogy 1,5éves a gép...TZRbe 4évig ugyanaz az akksi volt,még rátölteni se kellett.Pedig a telet végig állta...
ha savas akkor azt gondozni kell...
Az első meg a 3. kép a legjobban.
Más. Fehérvárra nem jöttök korizni vmikor? Senkit nem tudok magammal elrángatni, egyedül körözgetni meg nem olyan izgalmas.
Jövőre is lesz hivatalos simsonkupa, Kakucs, Kecsó, brezova meg ilyesmi pályákon, versenyszellemű R125 tulajok akár be is szállhatnak, ha van hozzá kedvük.
Idén Fábián Úr jött velünk egy menetet kakucson a 4t kínai csodával, szerintem jól szórakozott.
(nagyrészt rajtunk, de ugye Fábián kolléga penge:)
... és persze többiek?