Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem már jelöltél?
jól bejelölök mindenkit myvipen akit megtalálok :D
Örüljetek, hogy nemsokára már legálba mehetünk előre a lámpáknál, és használhatjuk a buszsávot. Ez nekem kifejezetten jó hír Bár eddig is így jártam..,
Régimódi. Ez már a 21.sz.
hülye vagy?Az drága.Kötelet.
a)vagy beteg vagy
b)vagy kurva sok a szabadidőd

de normális az tuti nem vagy.nincs jobb dolgod mint minket kommentálni?
Köszönöm, köszönöm a megtisztelő címet!

ps. imádom a zsebmotorom faszkalap
H1N1 hallod nagyon jóóó vagy. Amúgy majd ha töltöttél fel magadról képet és nem a seggembe kell akkor majd arcoskodj vagy netántán ha élőben is mered vállalni azt az értelmes fejed. Várom értelmes válaszod
Ja. Bár én a kulturált problémamegoldás híve vagyok.

(golyót )
Na ne félj. Jön majd Rambo, elintéz (bocs rambo, nem hagyhattam ki)
oszt még le is csuknak állatkínzásért
Áh minek, ha mellhason ütöd, eltöröd a gerincét is
Nanédda! Ismerős ez a szövegelés.
Úristen
megüssük?
ez alapján nekem is az jött le
elég szar kiskörte utánzat vagy
mi a mocskos román tevenyeregygártók kurvaistennyének afaszaez a háegyenegy csávó? H1N1 cápa az ódaladbol vaze
Na sziasztok!Ma is eljött a nagy pillanat melyet mindannyian oly annyira vártatok.Sajnálatos mód a mai csata is igen egyoldalú volt,z3 és gergo rögtön elvágta magát a linkre való pozitív reagálással ezért kiestek.Sajnálom.Őszintén.De tényleg.Chuckyo (vagy hogy) elég szorosan liheget xt125 nyakán.Mi legyen?Na jó.A mai napon a Forum Bohóca címet Chuckyo kapja,hiszen úgy garázdálkodik itt hogy még az 50es zsebmotorját se képes rendeltetésszerűen használni.A kép mikor 4kézláb kúszik mászik a gép mellett valami beszarás.De nem baj,fiatal még,majd alakul

Hát akkor viszlát holnap,jó versenyt!

ui.:Majd elfelejtettem!

Kedves ivancsaghost!
A védőoltás nem más mint maga a legyengített vírus Szóval üdv tesó
pont az
Úgy értem.
mi a bré ez?
úgyérted Zsoltival?
Milyen kulturált vagy ma este. Semmi kurva anyád, semmi bazdmeg. Kiri mivan veled?
Szia H1N1! Látom nem bírsz magaddal... Nem elég, hogy egész Európában és Amerikában rémisztgeted az embereket még itt is kell? Elárulom semmivel se vagy nagyobb köcsög mint a többi rosszindulatú daganat akik itt vannak ezen az oldalon... Szóval tőled se kell félni, hogy motoros és baszogatja a többieket mert közöd nincs a motorozáshoz!

Üdvözöl: a VédőOltás