Örüljetek, hogy nemsokára már legálba mehetünk előre a lámpáknál, és használhatjuk a buszsávot. Ez nekem kifejezetten jó hír Bár eddig is így jártam..,
H1N1 hallod nagyon jóóó vagy. Amúgy majd ha töltöttél fel magadról képet és nem a seggembe kell akkor majd arcoskodj vagy netántán ha élőben is mered vállalni azt az értelmes fejed. Várom értelmes válaszod
Na sziasztok!Ma is eljött a nagy pillanat melyet mindannyian oly annyira vártatok.Sajnálatos mód a mai csata is igen egyoldalú volt,z3 és gergo rögtön elvágta magát a linkre való pozitív reagálással ezért kiestek.Sajnálom.Őszintén.De tényleg.Chuckyo (vagy hogy) elég szorosan liheget xt125 nyakán.Mi legyen?Na jó.A mai napon a Forum Bohóca címet Chuckyo kapja,hiszen úgy garázdálkodik itt hogy még az 50es zsebmotorját se képes rendeltetésszerűen használni.A kép mikor 4kézláb kúszik mászik a gép mellett valami beszarás.De nem baj,fiatal még,majd alakul
Hát akkor viszlát holnap,jó versenyt!
ui.:Majd elfelejtettem!
Kedves ivancsaghost!
A védőoltás nem más mint maga a legyengített vírus Szóval üdv tesó
Szia H1N1! Látom nem bírsz magaddal... Nem elég, hogy egész Európában és Amerikában rémisztgeted az embereket még itt is kell? Elárulom semmivel se vagy nagyobb köcsög mint a többi rosszindulatú daganat akik itt vannak ezen az oldalon... Szóval tőled se kell félni, hogy motoros és baszogatja a többieket mert közöd nincs a motorozáshoz!
b)vagy kurva sok a szabadidőd
de normális az tuti nem vagy.nincs jobb dolgod mint minket kommentálni?
ps. imádom a zsebmotorom faszkalap
(golyót )
Hát akkor viszlát holnap,jó versenyt!
ui.:Majd elfelejtettem!
Kedves ivancsaghost!
A védőoltás nem más mint maga a legyengített vírus Szóval üdv tesó
Üdvözöl: a VédőOltás