ugyan mit már?
teljesen biztos vagyok benne, ha normálisan szólsz hozzá, vagy ésszerű kérdést teszel fel, senki nem fog elküldeni semelyik topicból sem.
Keresd már vissza, mert érdekel.
Énnekem barátnőm van kéremszépen, ha ez célzás akart lenni akkor kijelentem, hogy minden téren elítélem a férfiak közti szexuális (vagy bármilyen más) intim kapcsolatot.
Lányok? Azoknál mehet
Ennek is van egy kis szaga tudod? Ide mindenki írhat. Nincs beugatás, hogy húzz a faszba. Ellenben én egyszer írtam Tytnek RS fórumba, jött az ugatás. Érdekes...
Jólvan, tőlem fészkeld magad. Amúgy, amit mondtatok tavasszal, hogy TZR&R125 találkozó. Na mi csináltunk pályázást. Volt CBR, XT, RS, R125, minden, de egy darab TZR se jött el, pedig nem volt titkolva
Mondjuk szopóka, mert ugye volt a derbim, és az volt kitalálva, hogy nyáron dolgozok, meg eladom a derbit, és így évvégefelé veszek TZR125-öt, és télen megcsinálom frankón. Nacsakaztán áprilisban elkezdett szórakozni velem a Derbi (leolvadt vezeték - üvegtigristől hazáig szopás- 2 hét szerelő, Szerelőtől hazafelé megdöglő akksi, illetve a Tarján-Tbánya szerpentinen eltörő elsőfékkar, meg hasonló apróságok után) így úgy döntöttem, hogy eldaom, szert tettem egy nagyobb összegre )örökség( és így adta ki magát a helyzet, hogy meg tudtam venni a TZRt. Namost para, hogy jövőre nem fogom tudni eladni annyiért amenyiért szeretném, fruttiért meg inkább marad itthon, olcsó nem adom el... A jogsi ezért már csak a korlátlan miatt fontos (hogy az minél hamarabb meglegyen) szóval most így állunk...
Helyfüggő. Nekem azt hiszem 90-be jött ki végre. És úgy volt, hogy hetente van vizsga (ez Pesten). tehát ha jól csinálod, két hetet rutinozol, pénteken vizsga, két hét vezetés vizsga, és kész. A KRESZ is úgy van, hogy hetente vannak vizsgaidőpontok. Szóval ha ügyes vagy 1,5-2 hónap alatt megcsinálod. Inkább kettő.
Ha van még kérdés, nyugodtan vágd hozzám Csáki Fiam!
Na gyermekeim, lassan eljön az idő és én is nekiállok A1 bácsinak
Igazából már csinálhatnám, de Augusztus közepén fölösleges lett volna nekiállni. Majd januárban, szépen öregesen, mire meglesz a kresz már vezethetek is. Kérdés:
Szerintetek oktatóval le tudom simítani, hogy csak kifizetem az órát, és nem vezetem le mindet, hanem csak felét?
teljesen biztos vagyok benne, ha normálisan szólsz hozzá, vagy ésszerű kérdést teszel fel, senki nem fog elküldeni semelyik topicból sem.
Keresd már vissza, mert érdekel.