Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez már csak egyre jobb lesz, összeszokik a csapat.
Sziasztok !
Szerintem rohadtjó volt , bánhatja aki nem jött :) a hangulat ott volt a TOP- on
Motorozásilag is azért fasza volt , tehát 5*
Képeket feldobtam
én nem
Nem fáztatok?
Na sziasztok! Zoli: arról beszéltünk, hogy jössz-e vagy se. De nem jöttél. Amúgy nagyon jó túra volt, Köszönjük Kirinek a szervezést. Akik kihagyták, hát majd legközelebb. Én megmondom nektek Göd-Budapest Nyugati távot "áztam" és azt se eső miatt, hanem mert vizes volt az út. 9 kor indultunk BP-ről, majdnem csontszáraz út volt, A 7-esen pedig végig. Velencén verőfényes napsütés fogadott. Szóval nagyon jó volt, várjuk a folytatás
ne is beszéljünk róla, túlélted a vidámparkot...
pályára jó lett vna az
szép napot! én is hazaértem. azért az eső és a táv rövidség ellenére jó kis túra volt
képeket lehet checkolni
15en ha jól számoltam
Nixnek nem kell a feketeeeeeeeeee
Jó kis túra volt, csak egyszer áztunk el, de az sem volt vészes. Várom a kövi túrát.
Hányan voltatok?
Kurva jó volt a túra srácok! Jól éreztem magam, az idő elég jó volt! Meg azért voltunk szép számmal most is!
Azért remélem akik elmentek jól érezték/érzik magukat
16:22 kezd szakadozni a felhőzet. örültem volna ha reggel 7 kor írhattam volna ezt =( XDDD
Hát itt jó az idő és reggel amikor jöttem haza a Balatonról már a Velencei tónál kezdett javulni az idő. De szarrá fagytam Szóval ha minden igaz akkor max lefagynak a motorról
kár hogy elmaradt srácok / vagyis nemtudom kik vállalták be de nekem nem volt kedvem ázni =( esetleg jövőháten pótlás? v hasonló ötlet?
én se mentem mint látjátok,egyrészt este nagyon szakadt szal úgy éreztem reggel se lesz egy jobb így maradtam tovább.Másrészt meg 4kor Pomáz: Esik
8kor Pomáz: Esik
10:30 Pomáz: Esik:(
12 óta: Nem esik,kis fény sok sok felhő

Gergő te am mentél?Mert reggel 8kor hívtál arra emlékszem de arra nagyon nem hogy mit beszéltünk
jaja visszagondolva elég enjoyable volt,de volt egykét pillanat amikor komolyan úgyéreztem hogy Nixnek lesz egy fekete idomszettje
Én aztmondom hogy már nem fog esni!
így jobb lesz
Én akkor indultam
mondjuk elvonulni látszanak a felhők: http://feny.idokep.hu/kep.php?...
Győben kb fél óra múlva elég durva vihar lesz.Elég sötét az ég.Szóval ez nekem kimarad
jó reggelt...akk mi lesz?ha lehetne tolni az jo lenne!
1.esik az eső!
2.qrva másnapos vok:D