Sziasztok !
Szerintem rohadtjó volt , bánhatja aki nem jött :) a hangulat ott volt a TOP- on
Motorozásilag is azért fasza volt , tehát 5*
Képeket feldobtam
Na sziasztok! Zoli: arról beszéltünk, hogy jössz-e vagy se. De nem jöttél. Amúgy nagyon jó túra volt, Köszönjük Kirinek a szervezést. Akik kihagyták, hát majd legközelebb. Én megmondom nektek Göd-Budapest Nyugati távot "áztam" és azt se eső miatt, hanem mert vizes volt az út. 9 kor indultunk BP-ről, majdnem csontszáraz út volt, A 7-esen pedig végig. Velencén verőfényes napsütés fogadott. Szóval nagyon jó volt, várjuk a folytatás
Hát itt jó az idő és reggel amikor jöttem haza a Balatonról már a Velencei tónál kezdett javulni az idő. De szarrá fagytam Szóval ha minden igaz akkor max lefagynak a motorról
én se mentem mint látjátok,egyrészt este nagyon szakadt szal úgy éreztem reggel se lesz egy jobb így maradtam tovább.Másrészt meg 4kor Pomáz: Esik
8kor Pomáz: Esik
10:30 Pomáz: Esik:(
12 óta: Nem esik,kis fény sok sok felhő
Gergő te am mentél?Mert reggel 8kor hívtál arra emlékszem de arra nagyon nem hogy mit beszéltünk
Szerintem rohadtjó volt , bánhatja aki nem jött :) a hangulat ott volt a TOP- on
Motorozásilag is azért fasza volt , tehát 5*
Képeket feldobtam
képeket lehet checkolni
8kor Pomáz: Esik
10:30 Pomáz: Esik:(
12 óta: Nem esik,kis fény sok sok felhő
Gergő te am mentél?Mert reggel 8kor hívtál arra emlékszem de arra nagyon nem hogy mit beszéltünk
1.esik az eső!
2.qrva másnapos vok:D